Pretraži

Trendovi proljeća/ljeta 2024.: Zalando kampanja “Apetit za vama” slavi individualnost

Sunčani dani sve su dulji, a obećanje topline visi u zraku. Vrijeme je da se svučemo tih zimskih slojeva i zagrlimo vibrantnu energiju proljetno/ljetne mode. Zalando u novoj kampanji “Apetit za vama” slavi individualnost i samoizražavanje kroz pet jedinstvenih kreatora i trendove koji ih definiraju.

Blokecore: Uzlet opuštene sportske odjeće

Predvodi je nogometaš Real Madrida Eduardo Camavinga, čiji stil utjelovljuje trend “blokecore”. Pomislite na udobnu sportsku odjeću integriranu u svakodnevno nošenje. Ovaj trend, kojeg zagovaraju brendovi poput Paridisa, sigurni je hit i za nogometne navijače i za fashionista, posebno s Europskim prvenstvom u lipnju.

Mračna romantika: Dodir gotskog glamura

Model i glazbenica Gabbriette kreće drukčijim smjerom, obuhvaćajući estetiku mračne romantike. Inspiriran trajnom gotičkom trendu kod djevojaka, ovaj izgled spaja oštre elemente s dodirom ženstvenosti i romantike.

Za one koji vole malo fantazije, “moderna romantika” nudi savršenu mješavinu. Ovaj trend, koji su predstavili dizajneri poput Aknavasa i Givenchyja, karakteriziraju lagani materijali, mekane pastelne nijanse i pop živih boja.

Novi minimalizam: Tiha predefinirana luksuz

Glazbenik i producent CKTRL utjelovljuje koncept “novog minimalizma”. Ovaj trend, inspiriran tihom luksuznom koji dominira modnim pistama, slavi čiste linije, neprolaznu klasiku i fokus na kvalitetu nad kompleksnošću. Pomislite na monokromatske palete, labave siluete i svakodnevne komade podignute za stvaranje suptilne chic estetike. Dizajneri poput Ludovica de Saint Sernina predvode, čineći minimalizam svježim i modernim.

Zalandova kampanja “Apetit za vama” podsjeća nas da je moda odraz naših jedinstvenih ličnosti. Bez obzira da li gravitirate sportskoj udobnosti, glamuru s oštrim ivicama, romantičnoj fantazije ili suzdržanoj luksuznoj robi, postoji trend koji čeka da ga se istraži. Zato, zagrlite sunce i spremite se da izrazite svoj jedinstveni stil ovog proljeća/ljeta!