Pretraži

Nicolas Concept Store: Preobražen u oazu održivog stila

Nicolas Concept Store, omiljena zagrebačka adresa za ljubitelje mode, dizajna i umjetnosti, otkrio je svoj preobraženi interijer s naglaskom na održivost. Od osnutka 2007. godine, Nicolas se neprestano razvija, a ovaj redizajn predstavlja korak naprijed u promicanju održivog koncepta uređenja interijera.

Održivost kao inspiracija

Novi izgled Nicolasa očarava jednostavnošću i čistim linijama. Prostor je osmišljen s fokusom na korištenje prirodnih materijala, pješčanih boja i očuvanje postojećih resursa. Talentirana arhitektica Maja Merlić vješto je uklopila originalne stropne grede stare 90 godina, a sustainable fashion štendere su izrađene od žutice i nerafinirane kože. Živo drvo masline i ZteK naked steel stolovi od neobrađenog metala dodatno naglašavaju prirodnost i autentičnost interijera.

Suradnja s hrvatskim brendovima

Nicolas je proširio ponudu suradnjom sa Selectedd dizajnerskom trgovinom, galerijom i knjižarom. Nives Borko, osnivačica Selectedda, ističe važnost kombiniranja globalnih brendova s europskim brendovima koji se fokusiraju na jednostavnost, multifunkcionalnost i održivost. U Nicolasu možete pronaći FRAMA stolove i stolice, keramiku, mirisne svijeće, gramofone, knjige, espresso aparate i još mnogo toga.

16 godina modne avangarde

Nicolas Concept Store je od samog osnutka predstavljao inovativan koncept stila. Tajana Lisičar, osnivačica Nicolasa, osim što je predstavila značajne svjetske brendove, organizirala je i modnu manifestaciju s revijama Celine, Yves Saint Laurent i Lanvin, te izložbu s djelima vodećih hrvatskih umjetnika.

Novi standard u modi i održivosti

Nicolas nastavlja s misijom predstavljanja zaokruženog lifestylea, potvrđujući se kao vodeća destinacija za ljubitelje mode, stila, umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Uz naglasak na održivom dizajnu interijera, Nicolas postavlja nove standarde izvrsnosti u modi i poziva kupce da podrže pozitivne promjene prema boljoj budućnosti.