Pretraži

Cartier: Stoljeće Trinityja – Ljubav bez granica

Godine 1924., Cartier je predstavio revolucionarni prsten Trinity, simbol koji je nadilazio granice tradicionalnog dizajna i slavio principe raznolikosti, jedinstva i fluidne prirode ljubavi.

Sto godina kasnije, ova ikona i dalje ostaje relevantna, inspirirajući nove interpretacije i potičući raspravu o univerzalnim vrijednostima.

Trinity je postao Cartierin prvi ikonski dizajn, utječući na svijet nakita i predstavljajući najdublje vrijednosti kuće. Njegova trostruka struktura u žutoj, ružičastoj i bijeloj boji simbolizira tri ključne ljubavi u životu: obitelj, prijateljstvo i romantičnu vezu.

Cartier neprestano preispituje i reinterpretira Trinity, ostajući vjeran njegovim ključnim elementima. Nove verzije uključuju šire prstenove, razigrane jastučiće i modularne dizajne ukrašene dijamantima, spajajući klasičnu estetiku s modernim senzibilitetom.

Označavajući stogodišnjicu, Cartier je pokrenuo globalnu kampanju koja slavi raznolikost i univerzalnost ljubavi. Kroz niz kreativnih suradnji s poznatim osobama i talentima iz različitih sfera, kampanja potiče individualno izražavanje i slavi jedinstvene “Trojstvo ljubavi” za svakog pojedinca.

Stoljeće Trinityja je priča o besmrtnoj ljubavi, neprestanoj inovaciji i snazi kreativnog izražavanja. Cartier nastavlja slaviti ovu kultnu kreaciju kroz nove interpretacije i angažman s publikom, odužujući počast univerzalnim vrijednostima koje su inspirirale njen nastanak.