Pretraži

Kino užitak za školske praznike

Uzbudljivo doba školskih praznika je pred nama, a CineStar je spreman učiniti ga još spektakularnijim! Donijet ćemo vam niz fantastičnih filmova za svakoga, od animiranih pustolovina za cijelu obitelj do napetih trilera i oskarovskih drama.

Noina Arka: Glazbena pustolovina odvest će vas na nezaboravno putovanje s dva simpatična miša u sinkroniziranoj interpretaciji legende o velikom potopu.

Godzilla X Kong: Novo carstvo – spektakularna borba titana u IMAX-u, 4DX-u, ScreenX-u i eXtreme formatu! Ovaj spektakl je jedan od najvećih kinematografskih naslova 2024. godine, u kojem će se popularni titani Godzilla i Kong po prvi put u povijesti udružiti protiv zajedničkog neprijatelja.

Majčinski instinkt – triler s oskarovkama Jessicom Chastain i Anne Hathaway u glavnim ulogama. Savršeni životni sklad najboljih prijateljica iznenada je narušen nakon tragične nesreće. Film otkriva mračnu stranu majčinske ljubavi i pune je napetosti i preokreta.

Monkey man – akcijski triler redateljskog debija za Oscara nominiranog Deva Patela. Film prati mladića koji se bori u podzemnom klubu noseći masku gorile. Već sada se naziva nasljednikom Johna Wicka i ima fenomenalnih 93% na Rotten Tomatoesu!

Prvo pretkazanje – prequel čuvenog horora Pretkazanje. Saznajte što je prethodilo Damienovom dolasku na svijet u ovoj atmosferičnoj i napetoj priči.

Kasta: Priča o razdoru – ekranizacija bestselera Isabel Wilkerson o misteriju povijesti, čari romantike i borbi za našu budućnost. U glavnoj ulozi briljantna Aunjanue Ellis-Taylor.

Krivi spoj – triler redateljice Susanne Fogel o oštroj seciranoj rodnoj podjeli, modernim izlascima i opasnim projekcijama u online svijetu.

Građanski rat: svakom carstvu dođe kraj – do sada najskuplji akcijski film redatelja Alexa Garlanda s Kirsten Dunst, Wagnerom Mourom i ostalim zvijezdama. U bliskoj budućnosti film prati skupinu novinara u rasulom carstvu. Pogledajte ga u IMAX-u, Kino & Vino programu ili na CineLady večeri!

Priča o leptiru – animirani film za cijelu obitelj o predivnoj migraciji monarh leptira.

Bezgrešna – horor u kojem Sydney Sweeney glumi časnu sestru.

Izazivači – sexi drama s Zendayom u glavnoj ulozi. Film prati bivšu tenisačicu koja trenira svog supruga i suočava se s njegovim rivalom. Pogledajte ga na CineLady večeri s nizom sjajnih poklona!

Dopustite proljeću da vas češće odvede u kino! Za cijeli program i nove najave pratite cinestarcinemas.hr.