Pretraži

Fotografije: Sara B. Moritz

Skandinavska opsesija: Corali nakit stigao u Zagreb

Uz najpoznatije svjetske concept trgovine, ručno rađeni Corali nakit sada je dostupan i u Zagrebu, u dizajnerskoj trgovini, galeriji i knjižari Selectedd. Otkrijte čarobni svijet skandinavskog dizajna i održivosti!

Održivost i lokalna proizvodnja:

Danski brend Corali stavlja naglasak na održivost i lokalnu proizvodnju. Osnovan 2017. godine od strane arhitektice Caroline Sillesen, Corali nudi ručno rađeni nakit izrađen od prirodnih materijala poput čistog srebra, oniks kamena, koralja i bisera. Svaki komad je izraz ljubavi prema prirodi i kvaliteti, dizajniran za budućnost u kojoj trošimo manje i cijenimo više.

Jedinstven dizajn:

Corali nakit je više od običnog nakita – to su male skulpture inspirirane oceanografijom, percepcijskom arhitekturom i neobičnim skulpturama. Svaki komad je priča za sebe, a nositelju daje dozu originalnosti i sofisticiranosti.

Bezvremenski i dugotrajan:

Corali se ne fokusira na trendove, već na bezvremenski dizajn koji se može nositi generacijama. “Svaki komad je osmišljen da nas nadživi, ako se o njemu dobro brine”, kaže Caroline.

Što možete pronaći u Selecteddu:

U Selecteddu možete pronaći 14 komada Corali kolekcije: viseće naušnice, ogrlice i prstenje. Otkrijte savršeni komad koji će upotpuniti vaš stil i istaknuti vašu osobnost.