Pretraži

Proslavite 25 godina Defecteda u Zagrebu i Tisnom!

Generacije fanova house glazbe ove će godine htjeti biti dijelom velike proslave glazbenog brenda Defected. 25 je godina prošlo od prvog partija i prvog albuma. Hrvatska je u zadnjih nekoliko godina siguran dom najboljima u house glazbi. Velika proslava započela je u Londonu, nastavila se u Miamiu, a za nekoliko dana je u New Yorku. Nakon Amerike, veliku ćemo obljetnicu zajedno slaviti u Zagrebu 30. travnja, večer uoči Praznika rada.

„Glazba i zabave u središtu su svega što radimo, pa ima li boljeg načina da proslavimo naš 25. rođendan od najave 25 rezidencija u 25 zemalja u sljedećih 12 mjeseci!“ – poručuju iz Defecteda i dodaju: „Turneje diljem svijeta, festivali i odabrani nastupi dio su naše najbolje godine. Jedva čekamo da nam se pridružite!“

Brojke Defecteda su zaista impresivne; 25 godina, 550 umjetnika, 900 Izdanja, 1200 izdanja, 3000 pjesama i 11 milijuna sljedbenika.

Četiri vrhunska house DJ-a potvrdila su nastup na zagrebačkom slavljeničkom spektaklu. Potvrda je ovo najave kako će Zagreb biti jedan od svjetskih centara brenda Defected. Na trećem izdanju poznatog brenda u hrvatskoj metropoli nastupit će dobro nam poznati house DJ-evi; Low SteppaCatz ‘n DogzMonki te već najavljeni Riva Starr. Više od tisuću ljubitelja house glazbe do sada je potvrdilo dolazak u Zagreb. Uz njih tu su i hrvatski DJ-i iz Brenda Dobar House Elena Mikac i Tom Bug.

Ulaznice za defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr

Nakon Zagreba, proslava se nastavlja u Tisnom. Defected Croatia ovog će ljeta imati svoje šesto izdanje. Jedan od najpopularnijih europskih Festivala i ove će godine biti rasprodan u kratkom roku, a The Garden Resort bit će dom najbolje europske house glazbe od 1. do 4. kolovoza. U četiri festivalska dana nastupit će više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi.