Pretraži

Denim u središtu pozornosti za proljeće 2024.

Denim, bezvremenski materijal koji je obilježio modnu povijest, ponovno je u velikom stilu za sezonu proljeće 2024 i stoga donosimo kako nositi denim trend u stilu.

Denim haljina: Višenamjenski klasik

Praktična i svestrana, denim haljina je nezaobilazni odjevni predmet koji je omiljeni komad u ormaru od ranih 2000-ih. Osvježavajuća je, udobna i savršena za sve uzraste. Bilo da se odlučite za ležeran mini-haljinu ili sofisticirani maxi, denim haljina će vašem izgledu dodati dašak nenametljivog šika.

Denim top i traperice: Bezvremenska kombinacija

Kada se dva velika klasika spoje, rezultat je ništa drugo doli izvanredan. Jednostavnost traperica i top omogućuje beskrajne varijacije i kombinacije, čineći ih must-have komadima u ormaru. Upotrijebite par uske zvonastih traperica s odgovarajućim denim gornjim dijelom za trendi i usklađen izgled.

Denim jakna i široke traperice: Dodir devedesetih

Denim jakna je nezaobilazan komad za vaš ormar. Ove sezone klasici se dodaju i puf rukavi, dodajući dašak zabavne nostalgije. Da biste dovršili izgled i pojačali vibracije devedesetih, uparite jaknu s parom širokih traperica za opušteni i ležerno cool izdanje.

Cropped traperice: Cool i udoban izbor

Cropped traperice su must-have trend za proljeće/ 2024. Široki stil je posebno laskav, dodajući dašak elegancije dok ostaje udoban i cool.

Denim je nedvojbeno zaslužio svoje mjesto kao modna ikona. Njegova svestranost, bezvremenski šarm i sposobnost da se besprijekorno prebaci iz dana u noć čine ga nezaobilaznim odjevnim predmetom.

Uz stilske denim komade, možete prihvatiti trend u svoj svojoj slavi i stvoriti izglede koji su i šik i udobni.