Pretraži

Bottega Veneta otvara novi boutique u milanskoj Galleria Vittorio Emanuele II

Bottega Veneta širi svoje prisustvo u Milanu otvaranjem svog najnovijeg flagshipa u povijesnoj Galleria Vittorio Emanuele II. Novi dvoetažni prostor, dizajniran od strane kreativnog direktora Matthieua Blazyja, je pokazatelj prepoznatljivog obrtništva i moderne estetike brenda.

Prostor karakterizira skladni spoj tri ključna elementa: stakla, talijanskog oraha i zelenog mramora Verde Saint Denis. Ovi materijali stvaraju toplu i ugodnu atmosferu koja je i elegantna i sofisticirana. Geometrijske rešetke koje uokviruju elemente od stakla i drva dodaju dašak suvremenog štiha, dok meke teksture kožnih sjedala i vunenih tepiha pružaju osjećaj udobnosti i intimnosti.

“Galleria Vittorio Emanuele II je jedno od najglamuroznijih mjesta na svijetu”, rekao je Matthieu Blazy. “Htio sam stvoriti trgovinu koja odražava bezvremensku eleganciju brenda, a istovremeno je i vizualno upečatljiva i inovativna.”

Novi boutique će predstaviti ekskluzivnu pretpremijeru tri ključna izgleda iz Bottega Veneta’s ljetne kolekcije ’24. Kupci će moći pogledati torbe Kalimero Cha Cha i Città od prepoznatljivog Intrecciato kože, kao i cipele Cha Cha. Osim toga, trgovina će otvoriti s ograničenom serijom od pet jedinstvenih torbi Kalimero Città od pitona, te 15 torbi Sardine s keramičkim ručkama. Svaka Sardine torba je pojedinačno numerirana s unutarnjom bakrenom pločicom.

Galleria Vittorio Emanuele II je must-see za svakog posjetitelja Milana. Galleria je remek-djelo neoklasične arhitekture, a dom je nekih od najluksuznijih brendova na svijetu.