Pretraži

Diana Viljevac osvaja proljeće i ljeto 2024. novom kolekcijom: Suptilna raskoš i oda ženstvenosti

Ulazak u toplu sezonu obilježen je novim modnim biserima iz mašte Diane Viljevac, dizajnerice koja 15 godina osvaja hrvatsku modnu scenu svojim minimalističkim, a elegantnim i nosivim kreacijama. Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2024. oduševljava spojem suptilne raskoši i ode ženstvenosti.

Minimalizam kao platno za kreativnost

Vjernost minimalizmu ostaje prepoznatljiv potpis Diane Viljevac. Haljine jednostavnih silueta od viskoze, omiljenog ljetnog materijala, pretvaraju se u prazno platno na kojem dizajnerica ispunjava magiju. Nježni kolorit, dinamični dizajn i suptilni detalji čine ovu kolekciju neodoljivom za sve dame koje teže sofisticiranom izgledu.

Haljine za sve prigode

U kolekciji dominiraju midi haljine idealne za dnevne i večernje prigode. Neke su osvježene dekadentnim prorezima, dok druge odišu jednostavnom elegancijom naglašenom naborima i formom. Poseban fokus zaslužuju duge haljine u dinamičnim bojama, savršene za ljetna vjenčanja.

Ručno rađeni ukrasi – pečat autentičnosti

Vrhunac kolekcije predstavljaju haljine s ručno rađenim ukrasima. Besprijekorno odrađen dizajn naglašava ženstvenost i nudi sretnicama koje ih nose priliku da stvore vlastiti modni identitet. Haljine u hladnim tonovima s kontrastnim vezom, kristalima i perlama u bojama proljeća i ljeta prava su suprotnost od onoga što smo do sada vidjeli u kolekcijama Diane Viljevac.

15 godina dosljednosti i kreativne igre

“Želim ostati dosljedna sebi i dizajnu na koji su mnogi navikli”, ističe Diana Viljevac. Prošlo je 15 godina od osnivanja brenda, a dizajnerica nastavlja spajati tradicionalne elemente s modernim dizajnom. Čipka, haljine s dodatkom tila i mini haljina s cvjetnim uzorkom samo su neki od detalja koji čine ovu kolekciju posebnom.

Nostalgija, romantika i izazov u modernom ruhu

Kolekcija Diane Viljevac za proljeće/ljeto 2024. ravnoteža je nostalgije, romantike i izazovnosti u modernom ruhu. Prepoznatljiv minimalizam obogaćen je novim detaljima, a unikatni modeli slave ženstvenost protkanu kontrastima.

Cijela kolekcija dostupna je na web shop-u i u boutique

Cijelu kolekciju proljeće/ljeto 2024. možete pregledati na web shop-u , a poseban doživljaj novih modela možete iskusiti i u boutique u Dežmanovoj 4 bez prethodne najave.

Diana Viljevac – dokaz da kreativnost ne poznaje granice

Nova kolekcija Diane Viljevac još jednom potvrđuje da je ova dizajnerica majstorica u kreiranju elegantnih i sofisticiranih odjevnih predmeta. Njena predanost minimalizmu i ženstvenosti, uz kontinuiranu kreativnu igru, rezultirala je kolekcijom koja će osvojiti srca ljubiteljica mode u potrazi za nečim posebnim.