Pretraži

Nova oaza ljepote i osmijeha u Zagrebu: Le Clinic

U šarmantnom Centru Kaptol, otvorena je nova moderna stomatološka klinika Le Clinic. Specijalizirana za vrhunsku estetiku osmijeha, Le Clinic nudi svojim pacijentima individualni pristup i visokokvalitetne usluge koje prate najnovije svjetske trendove u stomatologiji.

Vlasnica klinike, doktorica dentalne medicine Tamara Žaja, specijalistica stomatološke protetike, oduvijek je bila strastvena u vraćanju osmijeha na lica ljudi. Uz bogato iskustvo u vodećim dentalnim klinikama, Tamara i njen tim su posvećeni pružanju vrhunske skrbi i individualnog pristupa svakom pacijentu.

Le Clinic nudi sve što vam je potrebno za prekrasan novi osmijeh na jednom mjestu: dentalnu estetiku za ravne i blistave zube, implantologiju, ortodonciju i estetiku lica. Klinika je opremljena modernom kirurškom salom koja omogućuje zahvate u sedaciji, a tim specijalista svih grana stomatologije brine o tome da se svaki pacijent osjeća ugodno i da dobije optimalnu terapiju.

U Le Clinicu se posebna pažnja posvećuje detaljima. Čekaonica zrači toplinom i opuštajućom atmosferom, a dizajn interijera je osmišljen tako da se pacijenti mogu opustiti i osjećati ugodno.

Le Clinic nije samo mjesto za liječenje zuba, već oaza mira i ljepote. Klinika koristi najmoderniju tehnologiju i najkvalitetnije materijale, a sve zahvate izvode specijalisti za ta područja.

Poklonite sebi osmijeh o kakvom oduvijek sanjate i posjetite Le Clinic!

Poliklinika Le Clinic nalazi se na prvom katu Centra Kaptol, u šarmantnom dijelu centra Zagreba, između Tkalčićeve ulice i Nove Vesi. U Le Clinic se ulazi direktno s platoa na prvom katu do kojeg vode stepenice s Tkalčićeve ulice.

Le Clinic