Pretraži

Fotografije: UNIMEDIA/Kazalište KNAP

Duge ovacije publike za Katarinu Baban i Vladimira Posavca Tušeka na premijeri predstave ‘Iza paravana’!

Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek briljirali su pod svjetlima reflektora i sinoć oduševili punu dvoranu na premijeri predstave „Iza paravana“ u Kazalištu KNAP. Pokazale su to i duge ovacije, koje su mnogo puta vraćale ovo dvoje glumaca na naklon.

Ovo je iznad svih naših očekivanja i osjećaj je predivan – jednoglasno su ustvrdili glumci, dok su brojni komentari publike, koji su se nakon predstave mogli čuti, ponavljali – KNAP ima novu hit predstavu!

Premijeru su podržala i brojna poznata lica kao što su: Petra Kraljev, Momčilo Otašević, Petra Kurtela, Martina Stjepanović, Bojan Jambrošić, Paolo Magelli, Mia Krajcar, Matija Prskalo, Goran Grgić, Zoran Vakula, Davor Meštrović, Csilla Barath Bastaić, Katarina Arbanas, Karmen Sunčana Lovrić…

Autorski tekst Dore Delbianco i u režiji Tihane Strmečki romantična je komedija, a u osnovi je priča o ljubavi, i to o onoj najljepšoj – iznenadnoj, neočekivanoj i spontanoj. Susret dvoje stranaca zauvijek mijenja njihove živote.

Predstava IZA PARAVANA ostvarena je uz podršku udruge „Sve za nju“ te promiče važnost ženskog zdravlja i prevencije.

Predstava u kojoj se publika ne prestaje smijati od prve do zadnje minute, a mnogi su prepoznali i neke detalje iz svojih života te pustili pokoju suzu, na repertoaru je već u subotu, 27. siječnja u 20 sati u Kazalištu KNAP.