Pretraži

Elegantne siluete i sjaj za savršen blagdanski look

Blagdanska sezona je pred vratima i s njom prilika da zablistate u elegantnim i glamuroznim izdanjima. Ali kako stvoriti outfit koji će biti zaista nezaboravan? Odgovor je jednostavan: usredotočite se na elegantne siluete i dodajte im malo sjaja.

Elegantne siluete su uvijek must za posebne prilike. Za blagdansku sezonu, odaberite modele koji su široki i fluidni, a koji će naglasiti vašu figuru bez da je preopterete. Savršen primjer je duga haljina, koja se može nositi u različitim stilovima, od klasičnog do modernog.

Za dodatan sjaj, dodajte svom looku originalan detalj. To može biti poseban komad nakita, poput velike ogrlice ili para visećih naušnica, ili pak detalj boje ili printa.

Simona Corsellini je modni brend koji utjelovljuje duh blagdanske sezone. Filozofija brenda temelji se na uvjerenju da je prava spasonosna moć pružiti kulturu koja ostaje vjerna brendu, naučiti kako se istinski razlikovati. Dizajni Simona Corsellinija su ženstveni i odvažni, a izlaze iz okvira uobičajenog luksuza.