Pretraži

ELFS otvorio treće izdanje Atelier modne platforme s novom kolekcijom

Modni dizajnerski duo ELFS otvorio je treće izdanje Atelier modne platforme modnom revijom svoje nove kolekcije.

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2023. godine usmjerena je na ženstvenost i eleganciju te je namijenjena modernim ženama koje žele izgledati elegantno i sofisticirano, ali istovremeno ženstveno.

Kolekcija se sastoji od različitih modela haljina napravljenih od romantičnih čipki, glamuroznih sjajnih tkanina i igračkih raskošnih tekstura namijenjenih svečanim prigodama.

„Izuzetno smo ponosni što smo otvorili ovogodišnje izdanje Atelier-a, koje će sigurno premašiti očekivanja, i nadamo se da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike te da će se ova tradicija nastaviti i u budućim izdanjima. Takva modna događanja u Hrvatskoj su se izgubila na neko vrijeme, ali mi nemamo sumnje da ćemo pokazati da su i dalje u trendu te da imaju veliku važnost. Atelier je sjajno koncipiran kao dugo očekivani povratak tjedna mode u Hrvatskoj. Sretni smo što će grad ponovno proživjeti modu u punom smislu, baš kao i sva klijentela domaćih kreatora, koja iz sezone u sezonu raste“, izjavili su ELFSI.

ELFS-ova revija privukla je mnoga poznata lica iz društvenog života Hrvatske, poput Jadranke Kosor, Bojane Gregorić Vejzović, Tihane Harapin Zalepugin, Antonije Blaće, Jelene Glišić, Bianke Matković, Lane Pavić, Renate Sopek, Josipe Pavičić, Mije Dimšić, Ivane Mišerić, Ivane Šundov, grupe Feminem, Zorana Aragovića, Boudoir sestara, Nevena Ciganovića, Tomislava Petranovića, Anny Alves, Aklee Leona i mnogih drugih

.

Pokrovitelji ovogodišnje ELFS-ove modne revije bili su De’Longhi, koji omogućuje pripremu omiljene kave kod kuće, Violeta, čija omekšivači su preporučeni od strane ELFS-ovog dvojca, Vegeta Bio od Podravke, aRoma sladoledi. Loyal partneri su također bili Bottega s njihovim svježim aromatičnim talijanskim prošekom, Jana voda koja predstavlja Jana kolagen iz njihove Jana vitamin linije, Thomas

Foto: Danijel Galić, Šimun, Bućan, Petra Perkov