Pretraži

Naočale ELFS u novom retro stilu za savršene modne kombinacije na suncu!

Naočale ELFS idealan izbor za sve koji žele upotpuniti svoj stil. Bez obzira na to volite li klasični ili moderniji izgled, ELFS nudi modele koji će zadovoljiti vaše ukuse i stvoriti potpuno novu dimenziju vašim odjevnim kombinacijama.

Od mačkastih i okruglih do avijatorskih naočala, ELFS kolekcija će vas oduševiti raznolikošću oblika i nijansi.

Tko kaže da su sunčane naočale samo za proljeće i ljeto? Bez obzira kada ih nosite, one su odličan način da upotpunite svoj izgled i zaštitite oči od sunca. ELFS sunčane naočale su inspirirane retro estetikom, ali se lako kombiniraju sa svakim stilom. Odaberite klasični mačkasti okvir ili elegantnu avijatorsku naočale za sofisticiraniji izgled. Ako želite dodati malo boje, ELFS kolekcija nudi naočale s žutim, tirkiznim i ružičastim staklima koje su savršene za večernje zabave ili svakodnevno nošenje.

ELFS kolekcija sunčanih naočala je stvorena za svaki oblik lica i za svaki stil. Bez obzira tražite li modele za dnevne ili večernje varijante, ELFS nudi naočale koje će dati vašoj modnoj kombinaciji poseban štih. Uživajte u širokom izboru boja i oblika, od metalnih okvira zlatne boje do klasičnih crnih avijatičarki. Ivan Tandarić, iz modnog dvojca ELFS, ističe da su željeli stvoriti modele koji će se lako kombinirati sa svakim stilom i dati vam izgled koji će biti zapamćen.

Zato ne propustite priliku da zablistate u novoj kolekciji ELFS sunčanih naočala ovo proljeće i ljeto, i da se osjećate sretni i zadovoljni svojim izgledom u svako doba godine!

Sve kreacije iz kolekcije dostupne su u ELFS boutiques u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Hvaru i u novootvorenoj poslovnici u Opatiji te online boutique