Pretraži

Etro predstavlja Saturno, novu torbu koja je puna kontrasta, ali i neosporne elegancije

Etro je predstavio Saturno, novu torbu koju je dizajnirao Marco De Vincenzo i koja je premijerno prikazana na reviji za jesen/zimu 2023/24.

Saturno se odlikuje uravnoteženom geometrijom koja reinterpretira klasični oblik bucket torbe, naglašavajući kontrast između krute kože i meke nappa kože. Nagibna silueta i ovalne linije harmonično se stapaju u referenci na planet i njegove prstene. Logo Etro Pegasa je reljefno utisnut na dnu, dok unutrašnjost ističe ikonografiju brenda arnica printom.

Torba je dostupna u crnoj, bordo, tamnozelenoj, bež i narandžastoj boji. Dizajnirana je sa fiksnom ručkom na poleđini, kao i sa fleksibilnom ručkom i odvojivim ramenskim kaišem, tako da se može nositi kao torba na vrhu, torba za nošenje u ruci i kao crossbody torba. Model Lily McMenamy je u središtu editorijalnih fotografija, odjevena u jesensko/zimsku prêt-à-porter kolekciju 2023. godine, dok ističe različite kolorite Saturno torbe.

Saturno je torba koja odiše otmjenom elegancijom, a istovremeno je i funkcionalna i svestrana. Idealna je za sve prigode, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka. Savršeno će se uklopiti u svaki stil, od minimalističkog do boho chic.