Pretraži

Paquito: Talijanski brend pletenine koji stavlja kvalitetu na prvo mjesto

Paquito je talijanski brend pletenine koji postoji već više od 40 godina. Tvrtka je osnovana 1980. godine u gradu Varese, u Lombardiji. Od tada, Paquito je postao poznat po svojoj visokoj kvaliteti proizvoda, koji su svi proizvedeni u Italiji.

Glavni fokus Paquita je pletenina, a tvrtka nudi široku paletu proizvoda, od veste i pulovera do haljina i suknji. Zimi, glavna linija odjeće od Paquita je izrađena od vune, merino vune i kašmira. Ljeti, brend seli na proizvode od 100% pamuka, lana i viskoze. Paquito minimzira upotrebu materijala poput poliestera ili sintetičkih vlakana.

Paquito je pozicioniran unutar sektora brze mode, ali tvrtka cilja kombinirati visoku kvalitetu s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene. Paquito izbjegava prekomjernu proizvodnju i proizvodi u skladu sa stvarnom potražnjom i prodajom tekuće sezone.

Paquito je odličan izbor za sve koji traže visokokvalitetnu pleteninu. Tvrtka nudi široku paletu proizvoda, od klasičnog do modernog dizajna. Paquito je također pristupačan, što ga čini izvrsnom vrijednosti za novac.