Pretraži

Fracomina predstavlja ‘The Earth Shades’: Modno putovanje kroz Afriku

Fracomina: “Afrička nostalgija” Sophie liječi nijansama zemlje koje postaju glavne zvijezde kolekcije s kolonijalnim tonovima, savršene čak i za gradske safarije.

Upoznajte kampanju “The Earth Shades” Tu su jednostavne kombinezone uz mekane haljine i košulje; plemenski uzorci i reinterpretacije saharskih motiva sa sofisticiranim pristupom; to su odjevni komadi stvoreni iz savršenog spoja istraženih tkanina i obavijajućih boja.

Fracomina, poznati talijanski modni brand, predstavlja svoju novu kampanju “The Earth Shades” inspiriranu fascinantnim afričkim kontinentom. U ovoj kolekciji, nijanse zemlje postaju apsolutni protagonisti, nudeći elegantan lijek za afričku nostalgija koja je očarala Sophie, dizajnericu Fracomine.

Kolekcija obuhvaća raznolike odjevne komade, od jednostavnih kombinezona do mekih haljina i košulja, koje sofisticirano prenose suštinu Afrike. Plemenski uzorci i reinterpretacije saharskih motiva dobivaju inteligentan tretman, kombinirajući tradicionalne elemente s modernim dodirima. Istražene tkanine i obavijajuće boje stvaraju savršen spoj, dajući život jedinstvenim i ekskluzivnim komadima odjeće.

Paleta boja kolekcije “The Earth Shades” poziva na crvenu zemlju, oker nijanse i tople boje afričke pustinje. Te nijanse zemlje harmonično se miješaju s krojevima i linijama odjevnih komada, stvarajući savršenu ravnotežu između stila i udobnosti.

Nošenje odjevnih komada iz kolekcije “The Earth Shades” Fracomine znači uroniti u uzbudljivo putovanje kroz afričke krajolike, ne napuštajući grad. To je savršena kombinacija avanturističkog duha i gradske elegancije. Ovi odjevni komadi prilagođavaju se svakoj prigodi, od posla do posebnih večeri, noseći sa sobom aurelu tajanstvenosti i egzotičnosti.

Sophie, kreativni um iza kolekcije, zaljubila se u Afriku tijekom putovanja koje je nadahnulo njezinu viziju za “The Earth Shades”. Kroz ovu kampanju, željela je prenijeti svoju strast i poštovanje prema afričkoj kulturi, slaveći je na nježan i sofisticiran način. Svaki komad iz kolekcije predstavlja počast ovom fascinantnom kontinentu i njegovim tisućljetnim tradicijama.

Kako bi se potpuno uronili u atmosferu Afrike, Fracomina je stvorila uključivo iskustvo kupovine. Izlozi trgovina su uređeni poput pravih afričkih scena, s egzotičnim biljkama, toplim bojama i etničkim detaljima. Kupci mogu doživjeti pravi gradski safari, otkrivajući odjevne komade kolekcije dok se prepuštaju čaroliji Afrike.

“The Earth Shades” dokazuje da moda može biti sredstvo za istraživanje novih svjetova i kultura. Fracomina nas, s novom kolekcijom, poziva da zagrlimo ljepotu i raznolikost Afrike, pretvarajući afričku melanholiju u priliku za otkrivanje i izražavanje osobnog stila.