Pretraži

Foto Lana Del Rey (red carpet): Gilbert Flores
Foto Lana Del Rey (red carpet): Gilbert Flores

Frizura Lane Del Rey osvaja Grammy: Iza kulisa s Annom Cofone i Authentic Beauty Conceptom

Lana Del Rey nije samo očarala publiku na dodjeli nagrada Grammy svojim talentom i bezuvjetnim šarmom, već je i ostavila trag sa zadivljujućom frizurom. Za kreaciju ovog voluminoznog i elegantnog stila zaslužna je Anna Cofone, globalna kreativna advokatkinja za Authentic Beauty Concept, koristeći inovativne proizvode brenda.

Foto Lana Del Rey (red carpet): Gilbert Flores

Cofone, renomirana frizerka s preko 20 godina iskustva u modnoj industriji, već duže vrijeme surađuje s Lanom Del Rey. Njihova kreativna sinergija na Grammyju rezultirala je fascinantnom frizurom koja je savršeno nadopunila Lanin glamurozni izgled.

Inspiracija za ovu frizuru bila je spoj nostalgične elegancije i moderne gotičke privlačnosti. Cofone se oslanjala na ikone starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot, te je kreirala bezvremensku ljepotu s nježnim valovima, bogatim volumenom i pramenovima oko lica koji su naglasili Lanine oči.

Kako bi postigla ovaj zadivljujući volumen, Cofone je vješto koristila Authentic Beauty Concept proizvode, uključujući Airy Texture Spray i Nude Powder Spray. Njihova inovativna formulacija savršeno je odgovorila na zahtjeve ove frizure, dajući Laninoj kosi nevjerojatan volumen i teksturu.

Suradnja Anne Cofone i Lane Del Rey na Grammyju predstavlja sjajan primjer kako kreativnost, iskustvo i kvalitetni proizvodi mogu dovesti do izuzetnih rezultata. Frizura Lane Del Rey postala je senzacija dodjele nagrada i ostavila dubok trag u svijetu mode i ljepote.