Pretraži

Authentic Beauty Concept: Novi veganski piling za dubinsko čišćenje i njegu

Authentic Beauty Concept, veganski brend koji se fokusira na prirodne sastojke, predstavio je svoj novi proizvod, Sensorial Cream Scrub. Piling je pogodan za upotrebu na vlasištu, licu i tijelu, a stvoren je od prirodnih sastojaka koji pomažu u čišćenju i njegi kože.

Sensorial Cream Scrub je prvi piling za vlasište koji je brend Authentic Beauty Concept predstavio. Piling je kreiran kako bi se kosi pružila jednaka njega kao i licu i tijelu. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji pomažu u uklanjanju mrtvih stanica kože, vraćanju sjaja kosi i poboljšanju zdravlja vlasišta.

Proizvod je predstavljen zajedničkom kampanjom ambasadorice branda, glazbenice Nike Turković, i jedne od najrespektabilnijih hair stilistica na ovom području, Evelin Benković.

U novom tekstu sam istaknuo glavne točke originalnog teksta, odnosno da je riječ o novom veganskom pilingu koji je pogodan za upotrebu na vlasištu, licu i tijelu. Također, sam dodao dodatne informacije o sastojcima pilinga i njegovim prednostima.