Pretraži

Giorgia Palmas x Rinascimento: Kolekcija za savršeni izlazak

Rinascimento je zakoračio u blagdansku sezonu s glamuroznom Party-Time kolekcijom, a kada se spoji talijanski šarm s modernom elegancijom, rezultat je nevjerojatan.

Giorgia Palmas, zvijezda koja zrači sofisticiranošću, udružila se s brendom kako bi predstavila seriju odjevnih komada koji su jednako sjajni kao i sama Giorgia.

Zamislite sebe na božićnom događaju, omotani u haljinu koja svjetluca poput zvijezda na mediteranskom nebu. Giorgiin stilski izbor obuhvaća duge haljine prošarane šljokicama koje igraju s svjetlošću, mikro haljine s resicama inspirirane 1920-ima, i duge, sjajne haljine koje jednostavno plijene pažnju.

Ako je vaš moto “bez straha od odvažnosti”, onda je elegantna crna mikro-kauter haljina ili satensko odijelo s mokrim efektom pravi izbor za događaje u zadnji trenutak. Kombinirajte ih s visokim petama, zlatnim dodacima i odgovarajućim clutchem za potpuni look.

No, sezona nije potpuna bez šljokica! Giorgia preporučuje midi haljinu s dubokim bočnim prorezom, potpuno prekrivenu duginim šljokicama. Ova haljina, koja je poput umjetničkog djela, savršeno pristaje uz sve oblike tijela i čini vas zvijezdom dočeka Nove godine.

Ako želite spoj glamura i suvremenosti, sofisticirano satensko odijelo je pravi izbor. Hlače cargo stila suvremenog kroja pridodaju sportski štih, dok nestrukturirana jakna, kopčana platnenim remenom, čini čitav look modernim i sofisticiranim.

A kad dođe vrijeme za večere ili koktel zabave, totalno crni sako i kostim su uvijek siguran izbor. Dodajte zlatni sjaj uz nakit i crop top sa šljokicama za dodatnu dozu koketnosti.

No, ne zaboravite na resice! One su neizostavan detalj koji dodaje dramu i jedinstvenost odjevnim predmetima. Giorgia ih odabire za haljinu inspiriranu Charleston stilom, stvarajući look koji blista elegancijom.

Ako želite biti u središtu pažnje na blagdanskim zabavama, totalno zlatna haljina je pravi izbor. Ova intenzivna boja donosi luksuz i sjaj, čineći vas seksi, elegantnim i glamuroznim.

Ne zaboravite na detalje koji će zaokružiti vaš izgled – svijetlucava obuća, ukrašene spojke, sjajne tkanine i lančići. Sve su to ključni elementi koji će vašu odjeću podići na višu razinu.

Dakle, pripremite se za svečanosti uz najnovije večernje haljine odabrane od strane same Giorgie Palmas. U novogodišnjoj noći dozvoljeno je sve, pa obojite usne u crveno i budite zvijezda večeri!