Pretraži

HAUSER oduševio rasprodanu armensku arenu

U čast velikana glazbe, stipendisti zaklade Music for Future Foundation održali su iznenadni nastup i imali priliku upoznati glazbenog idola

Jedan od najvećih svjetskih violončelista današnjice, HAUSER, ne prestaje puniti arene diljem svijeta. Ovoga puta, svoj talent i ljubav prema glazbi podijelio je s više od 10 000 obožavatelja u rasprodanoj armenskoj areni, Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, u gradu Yerevan. Na veličanstvenom glazbenom spektaklu prisustvovali su ljudi iz cijeloga svijeta, koji su uživali u svakoj odsviranoj noti glazbenog mađioničara. O samoj veličini spektakularnog nastupa u prilog ide i činjenica da je isti najavljivan dva tjedna prije, a karte su bile rasprodane istoga trena. HAUSEROVO glazbeno umijeće, strast i posebna energija koje su preplavile srca okupljenih zaljubljenika u kombinaciju klasične i urbane glazbe, još jednom su se pokazali kao savršen spoj.

Dočekan kao prava globalna zvijezda, novinari i veliki broj obožavatelja na aerodromu su mu priredili doček za pamćenje, koji je u 4 sata ujutro, pri samom glazbenikovom slijetanju pozitivno iznenadio i HAUSERA osobno. Horde obožavatelja pratile su HAUSEROV posjet Armeniji, a njegova popularnost je rezultirala time da gdje god da je krenuo, nastao je zastoj te su organizatori zbog glazbenikove sigurnosti angažirali i osiguranje.

Posebnost cjelokupne armenske posjete bio je mini koncert kojeg su u čast velikana glazbe napravili stipendisti zaklade Music for Future Foundation. Dobra atmosfera i osmjesi na licima okupljenih, još jednom su se pokazali kao najbolji pokloni koje vjerna publika može darivati svjetskom, a našem glazbeniku. Predivan i iznenadan nastup, kao i upoznavanje s glazbenim idolom, za djecu je bilo impresivno i nezaboravno iskustvo kojega će se sjećati doživotno.

HAUSEROVA svjetska turneja „REBEL WITH A CELLO“ je u tijeku, a više o budućim nastupima glazbenog virtuosa možete saznati na Instagram profilu i službenoj stranici.

Foto: HAYA festival