Pretraži

HELLO! Magazin stigao u Hrvatsku uz nezaboravnu zabavu i Severinin nastup

Jedan od najutjecajnijih medija na svijetu, HELLO! magazin, proslavio je svoj dolazak u Hrvatsku sinoć na velikom partyju u zagrebačkoj Laubi, a za glazbeni dio večeri bila je zadužena Severina.

Ovo je najveće lansiranje nekog medija u povijesti Hrvatske, a za party se tražila pozivnica više.

HELLO! magazin je jedna od vodećih svjetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, a donosi samo provjerene vijesti te ne izvještava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato, poznati i slavni s radošću prisustvuju i dijele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom.

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti misao vodilja hrvatskog izdanja, za što je okupljen i tim suradnika s dugogodišnjom praksom u domaćem medijskom prostoru.

HELLO! magazin je dio HOLA! grupe koja je u Barceloni davne 1944. počela izdavati časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitatelja prenese dašak glamura. Dugovječnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštovanje poštujući glavna načela novinarstva. Vjerodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izvještavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, povjerenja, ljubaznosti, integriteta, obiteljskih vrijednosti i suradnje te s ciljem osiguravanja točnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

S uredima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno. Od danas dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svijet poznatih i slavnih.

Na sinoćnjem partyju okupilo se mnogo poznatih lica poput Maje Šuput, Ive Majoli, Lane Gojak, Tihane Harapin Zalepugin, Ivana Pažanina, Larise Lipovac, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Kristine Radić, Lejle Filipović, Jelene Pečin, Mare Bratoš, Igora Barberića

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Fotografije Severine: Matea Smolčić Senčar