Pretraži

Versage kolekciji Izuzetna igra boja

Boutique Versage Zagreb osnovan je prije 30 godina kao mali, ekstravagantni dućan s većinom limited edition asortimana prema viziji njegove stvarateljice Rajke Križan.

Danas, mnogi i dalje ostaju vjerni ovom modnom brendu, što je vidljivo po širokim osmijesima i zadovoljstvu kada obuku nešto iz asortimana ovog kultnog zagrebačkog mjesta.

Moda prati brze promjene u svijetu oko nas, kojima svjedočimo nevjerojatnom brzinom. Njezina glavna karakteristika je brzina, jer trendovi se mijenjaju i izmjenjuju u visokom ritmu.

Osim sezonskih promjena, dolazak novih trendova više nije ograničen vremenom. Biti vjeran početnoj viziji nikad nije bilo teže, a samo najuspješniji modni dizajneri uspijevaju u tome.

Boutique Versage – Glamurozni look za maturalnu zabavu ili vjenčanja

Glamurozno je definitivno glavni epitet koji opisuje ovaj zagrebački brend koji je s nama već dugi niz godina. S novom proljetnom sezonom dolaze nam i brojna događanja poput vjenčanja i maturalnih zabava. Kako bi bili spremni i glamurozni za sve važne i svečane trenutke, Versage predstavlja svoju novu kolekciju koja odiše proljećem i privlači predivnim bojama. Kvalitetni i elegantni modeli jednostavno će vam oduzeti dah.

Između raznih boja i modela teško je odabrati svog favorita, ali sigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Svaku haljinu karakteriziraju posebni detalji, dodatci i dezeni. Upravo zbog toga svaka je jedinstvena na svoj način.

Haljine plijene bojama koje savršeno oslikavaju dolazak toplog, lijepog vremena, ali i prozračnim tkaninama i krojevima koji donose dašak gracioznosti i profinjenosti. Favoriti će svakako biti romantične haljine u predivnoj žutoj boji koja podsjeća na tople zrake sunca. Prozračna tkanina, krojevi koji savršeno naglašavaju žensku figuru i detalji cvijeća učinit će da se osjećate poput princeze. Paleti haljina u toplim bojama pridružuje se i raskošna haljina u vatrenoj narančastoj boji.

Na korzet koji donosi dozu ženstvenosti nastavlja se lepršavi donji dio, kao savršen kontrast. Volite li satenske haljine, bit ćete na slatkim mukama jer satenske haljine u smaragdno zelenoj i boji šampanjca jednako su fantastične. Saten koji ističe svu ljepotu ženske siluete i boje koje će naglasiti vašu put čine ove haljine idealnim izborom za sve svečane prigode koje vas čekaju u narednim mjesecima. Primijetit ćete i predivnu, bajkovitu haljinu u nježnoj, pastelno zelenoj boji od delikatnog materijala koja će zasigurno dobiti bezbroj komplimenata.

Foto: Anna Avramych