Pretraži

KLISAB predstavlja kolekciju za proljeće

Proljeće je konačno stiglo, a s njime i nova kolekcija brenda KLISAB koja nudi sve što nam je potrebno za savršenu sezonu. Dizajnerski duo Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić još jednom su dokazali da su majstori u preobražavanju modnih klišeja u suvremene i prepoznatljive dizajne.

Cvijeće, klasični proljetni motiv, dobiva sasvim novo značenje u KLISABovoj interpretaciji. Na odjeći se pojavljuje u obliku bijelog i zlatno-srebrnog nakita, te u slobodno oslikanim motivima. Zemljane boje, poput sive, modre i maslinaste, nadopunjene su elegantnom crnom, čineći kolekciju sofisticiranom i lako nosivom.

Održivost je i dalje važan dio KLISABove filozofije. Upcycling trapera dolazi do izražaja u bomberici izrađenoj od viškova jeansa, dok popularna nabrana haljina dobiva novu, sivo-bež nijansu.

Za savršeni završni dodir, kolekcija je stilizirana mammii nakitom Maje Miletić, nastalim u suradnji s KLISAB dizajnerima.

Kampanja za proljetnu kolekciju 2024. obilježava i desetu godišnjicu brenda. Yvonne, model koja je bila lice prvih KLISAB vizuala, vraća se u novoj kampanji snimljenoj od strane Mateja Jurčevića.

Kolekcija je dostupna na webshopu i u KLISAB dućanu u Obrtničkom prolazu 4 u Zagrebu.

Ne propustite priliku da se uklopite u proljetni trend s KLISAB-ovom kolekcijom koja nudi savršenu ravnotežu između klasike i moderne estetike.

FOTOGRAFIJA @MATEJ.JURC
MODEL @YVONNEBEVANDA
PRODUKCIJA @NIETHERCOOKIE
KOSA @DOROTEABUTIGAN / @STUDIO_TE_HAIR KORISTEĆI @KEUNEHAIRCOSMETICS_HR
MUA @SONJCHE ZA #ESTEELAUDER
STYLING @ANANIKACEVIC
NAKIT @MAMMIISTUDIO #mammiizaKLISAB
ASISTENT FOTOGRAFA @_____DZO______
ASISTENTICA DIZAJNERA @MATICHANA