Pretraži

Weekend Max Mara nova oaza bezvremenske elegancije u centru Zagreba

Ako volite eleganciju i bezvremenske komade u kojima ćete se osjećati moćno i ženstveno, brend Weekend Max Mara sigurno vam nije stran.

Njihovi komadi nose se godinama i uvijek izgledaju moderno, a mogu se kombinirati s najrazličitijim modnim dodacima. Sada, ljubitelji ovog talijanskog brenda imaju još jedan razlog za zadovoljstvo – nova Weekend Max Mara boutique otvoren je u centru Zagreba, na adresi Masarykova 17.

U besprijekorno dizajniranom novom prostoru, namještaj inspiriran talijanskom i europskom poviješću spojen je u suvremenu, jedinstvenu atmosferu. Bezvremenska elegancija, talijanska kvaliteta u kombinaciji sa stilom, glamurom i dizajnom sada je na dohvat ruke.

Dizajn i uređenje prostora karakteriziraju gostoljubivi, prozračni i svijetli prostori koji podsjećaju na suvremeni dom. Simbioza drva, pločica i tapeta evocira slike talijanskih vrtova i Mediterana.

Novi prostor poziva da uđete i nađete nešto za sebe. Toplinu mu daju prirodni i autentični materijali te neutralna paleta boja sastavljena od nježnih nijansi. Osim što je cilj da se kupci osjećaju ugodno, to je savršena kulisa za prezentaciju kolekcija kojima ovaj cijenjeni talijanski brend osvaja već godinama. Prostor je takav da ćete ga sigurno primijetiti, ali neće vam odvući pažnju od kreacija s ovim talijanskim potpisom.

Posjetite novu trgovinu Weekend Max Mara u Zagrebu (Masarykova 17) i doživite bezvremensku eleganciju na novoj adresi.