Pretraži

Rijeka osvojena elegantnim štihom: Weekend MaxMara otvara vrata na Korzu

Riječki Korzo bogatiji je za novu modnu oazu – Weekend MaxMara konačno je stigao u grad! Najnoviji koncept respektabilne talijanske modne kuće, dostojan velikih svjetskih metropola, otvorio je svoja vrata na adresi Korzo 40C, donoseći ekskluzivnu kolekciju proljeće/ljeto 2024. i najavjujući niz uzbudljivih događanja.

Bezvremenska elegancija ovog svjetski poznatog brenda rezultat je savršene fuzije talijanske kvalitete, stila, glazura i dizajna. Riječanke već dugi niz godina njeguju ljubav prema talijanskoj modi i smislu za estetiku, a sada im je poklonjen i besprijekoran dizajn novog prodajnog prostora.

Namještaj inspiriran talijanskom i europskom poviješću stvara suvremenu i jedinstvenu atmosferu, dok gostoljubivi, prozračni i svijetli interijeri podsjećaju na udoban dom. Simbioza drva, pločica i boiserie tapeta odašilje šarm talijanskih vrtova i mediterana, čineći ovu adresu pravim “feel good” odredištem za sve ljubitelje mode, kako iz grada, tako i za turiste.

Prirodni i autentični materijali te neutralna paleta boja s nježnim nijansama savršeno su pozadina za prezentaciju kolekcija kojima Weekend MaxMara već dugi niz godina osvaja žene diljem svijeta.

Nastavljajući slaviti žensku snagu i ljepotu, Weekend MaxMara u ožujku dovodi Rijeku na mapu globalnih modnih događanja. Grad će se, uz London, Stockholm, Beč, Pariz i Varšavu, naći na listi destinacija za ekskluzivnu prezentaciju Signature SS24 kolekcije nazvane “Phantasie By Arthur Arbesser”. Očekivanja su velika!

Dođite i otkrijte čarobni svijet Weekend MaxMara na Korzu 40C i prepustite se čarima talijanske mode!