Pretraži

Otkrijte svoju jedinstvenost s torbom Aurora Zodiac

Prekrasna i elegantna, linija Aurora Zodiac od Graziella Braccialini je prava oda individualnosti. Torba koja postaje izraz vašeg najintimnijeg bića, spajajući talijansku zanatsku izradu s astrologijom i sugestivnom snagom simbola.

Personalizirajte je svojim znakom zodijaka: birajte između sjajnih dodataka u zlatu i srebru, ukrašenih cirkonima, koji preuzimaju oblike dvanaest znakova zodijaka. Dodir sjaja koji vašu torbu čini jedinstvenim i dragocjenim komadom, poput zviježđa koje sjaji vlastitim svijetlom.

Kvalitetni materijali i sofisticirani detalji: torba Aurora Zodiac izrađena je od meke teleće kože, s podesivim lancem za nošenje preko ramena i zatvaračem na preklop s kopčom. Unutrašnjost je obložena i ima tri džepa, od kojih je jedan u sredini, za savršenu organizaciju vaših osobnih stvari.

Nebesko plava poput noćnog neba: torba u ovoj verziji je u nježnoj nebesko plavoj boji, koja priziva beskrajnu prostranost kozmosa i čistoću snova. Boja koja se elegantno slaže s bilo kojim stilom, dajući dodir sofisticiranosti i misterije.

Savršene dimenzije za svaku priliku: s duljinom od 23,5 cm, visinom od 17 cm i dubinom od 8 cm, torba Aurora Zodiac je prostorna i svestrana. Njena kompaktna forma čini je idealnom za nošenje u ruci ili preko ramena, tijekom dana ili navečer.

Poseban poklon: linija Aurora Zodiac je savršen poklon za voljene osobe, način da proslavite njihovu jedinstvenost i vezu sa zvijezdama. Poklon koji će ih iznenaditi i koji će s pažnjom čuvati tijekom vremena.

Odaberite svoju torbu Aurora Zodiac i pustite da vas vodi magija kozmosa!

Saznajte više:

  • Materijal: Koža
  • Ručka: Podesiv lanac
  • Unutrašnjost torbe: 3 unutarnja džepa, jedan u sredini
  • Zatvarač: Kopča
  • Dimenzije: 23,5 cm x 17 cm x 8 cm
  • Duljina lanca: 55 cm