Pretraži

Hippy Garden predstavlja novu kolekciju – Spajanje različitosti u savršenom skladu

Nije nepoznanica da je Đurđica Vorkapić, dizajnerica koja stoji iza Hippy Gardena, poznata po svojoj sposobnosti da kroz kampanje ispriča priču i ostavi životni pečat kako na modnu industriju, tako i na društvo u cjelini.

“U vremenu kada su mlada lica više no ikada izložena procjenjivanju i samokritici koju uzrokuju nestvarni ideali društvenih mreža, odlučili smo primjerom pokazati da je ljepota u prirodnom izgledu bez šminke i potaknuti djevojke da prihvate svoju prirodnu ljepotu, jer su takve savršene i dovoljne. Želimo stati na kraj trendovima koji ne idu u korist mladima koji tek oblikuju svoj karakter i osobnost, te otkriti stvarnost i pokazati koliko ljepote ima u njoj. Smatramo da svatko od nas može napraviti promjenu na način koji je usklađen s našim poslovanjem, stoga smo kroz kampanju za novu kolekciju upravo to i ostvarili”, ističe tim iz Hippy Gardena.

Đurđica Vorkapić, dizajnerica iza brenda Hippy Garden, poznata je po svom talentu da kroz kampanje ispriča priču, pružajući ne samo modnu izjavu, već ostavljajući trajni dojam na društvo u cjelini. Ova šira perspektiva na život, koja nadilazi puko predstavljanje nove kolekcije, osigurava prepoznatljivost brenda i njeguje vjerne klijentice iz godine u godinu. Renomirani fotograf Šime Eškinja snimio je esenciju kampanje, a predivni model Indi Šimleša je nosila kreacije.

Održiva moda, domaći proizvod i estetika ženstvenosti koja istovremeno prati senzualne pokrete i crpi inspiraciju iz prirode, sve su to elementi koji se spajaju u ovoj kolekciji, harmonizirajući nježne i sirove karakteristike. Svila i lanci, čipka i monokromatski materijali, lepršave tkanine uz definirane krojeve, kombinacije su koje savršeno povezuju različite elemente.

Zar nije suština kreacije spajanje različitosti u sliku koja pulsira životom?

Novu kolekciju možete pronaći u Hippy Garden prodavaonici smještenoj na adresi Masarykova 5 ili putem njihovog online boutiquea.