Pretraži

Hippy Garden: Suvremena elegancija i opuštena avangarda u novoj kolekciji

U svijetu mode, gdje se trendovi često pojavljuju i nestaju jednako brzo, rijetki su brendovi koji ostaju vjerni svojoj autentičnosti. Hippy Garden, s njihovom najnovijom kolekcijom, dokazuju da modna priča može biti i dugotrajna i inspirativna.

Žena koja voli modu ne slijedi pravila, već gradi svoj stil na osnovu vlastitog raspoloženja. Upravo takvom ženstvenom duhu odgovara nova kolekcija Hippy Garden, koja spaja trendi krojeve s prepoznatljivim stilom ovog modnog brenda. Đurđičina vizija očarava na prvu, privlačeći dame koje žele istovremeno izraziti svoju individualnost i pratiti najnovije modne smjernice.

Ova kolekcija donosi nešto novo, nešto što osvaja na prvu – maksi torbe i glamurozne materijale. Brend i dalje njeguje svoj prepoznatljiv naglasak na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima, ovaj put obogaćenim funkcionalnim maksi torbama i remenima. Svaki komad ove intrigantne kolekcije pažljivo je osmišljen, potvrđujući da je Hippy Garden ultimativni simbol modnog luksuza.

Asimetrični krojevi i ravne linije, izrađeni od visokokvalitetne umjetne kože, razbijaju predrasude o tome što crna boja i avangarda mogu biti. Ova kolekcija hrabro prelazi granice tradicionalnih modnih normi, potičući dame da se oslobode ograničenja i izraze svoju kreativnost kroz odjeću.

Suvremenost prožima svaki šav ove kolekcije, a autorski print na mekanom organdi materijalu miješa se s gotskim vijugama, čineći je neodoljivom. Hippy Garden ne samo da prati suvremene trendove već ih i postavlja, stavljajući naglasak na individualnost i samopouzdanje žena koje biraju njihove kreacije.

Nova kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini u samom srcu Zagreba. Masarykova 5 postaje destinacija za one koji žele dodati dozu suvremenog šarma i elegancije svom ormaru. Sve novitete iz ponude brenda možete pronaći i na Facebook i Instagram profilu: @hippygarden.

Hippy Garden ne samo da stvara odjeću, već i priču. Njihova kolekcija nije samo skup odjevnih predmeta, već izraz umjetnosti i slobode. Izrazite svoj jedinstveni stil uz Hippy Garden i budite inspiracija drugima u svijetu mode!