Pretraži

Louis Vuitton Myriad: Parfem koji će vas osvojiti od prvog trenutka

U svijetu luksuznih parfema, Louis Vuitton je još jednom postavio visoke standarde sa svojim najnovijim olfaktornim remek-djelom – Myriad.

Kao dio prestižne kolekcije Les Extraits, ovaj parfem ne samo da očarava osjetila, već također predstavlja harmoničnu suradnju između majstorskog parfumera Jacquesa Cavalliera Belletruda i vizionarskog arhitektonskog dizajnera Franka Gehryja.

Srce Myriad-a leži u drvu Assam, pažljivo odabranom od ekskluzivnog dobavljača iz Bangladeša. Ova strategijska odluka parfemu dodaje bogat, zemljani ton koji čini temelj njegovog aromatičnog putovanja. Umjetnički izričaj Cavalliera Belletruda oživljava dok vješto miješa šafran, kakao, bijeli mošus, ambretu, mahovinu i ružu, stvarajući tapiseriju olfaktornih nijansi koje zajedno plešu u savršenoj harmoniji.

Ono što Myriad izdvaja nije samo njegov zavodljiv miris, već i umjetnost koja okružuje njegovu prezentaciju. Gehry, poznat po svojim revolucionarnim arhitektonskim dizajnima, surađivao je s Cavallierom Belletrudom ne samo na oblikovanju parfema, već i na izradi izvrsnih bočica u kojima se nalazi. Rezultat je besprijekorno spajanje dizajna i mirisa, pravi dokaz o sjedinjenju umjetničkih uma.

Bočica, nadahnuti originalnim oblikom Louis Vuittona, nosi nepogrešiv pečat Gehryjeve arhitektonske vještine. Obojana u očaravajućem spektru koji se kreće između smeđe-crvene i ružičasto-žute, bočica odražava beskrajnu paletu boja koje se mogu pronaći u prirodi. Gehryjev dodir ne zaustavlja se samo na bočici, već se proteže i na kutiju za prezentaciju, podižući čitavo olfaktorno iskustvo.

Za one koji traže osobni dodir, bočica Myriad nudi opciju graviranja. Kupci mogu dodati inicijale ili značajne brojeve, pretvarajući ovaj luksuzni parfem u unikatan remek-djelo.

Kolekcija Les Extraits označava značajan korak za Louis Vuitton, signalizirajući maisonov ulazak u svijet ekstraktnih parfema. Myriad, sa svojim iznimnim spojem začina i zemlje, stoji kao svjedočanstvo brendove predanosti zanatsvu, inovacijama i senzornom putovanju koje nadmašuje svakodnevicu.

U Myriadu, Louis Vuitton nije samo lansirao parfem; stvorili su iskustvo – simfoniju za osjetila koja odjekuje naslijeđem elegancije i sofisticiranosti brenda.