Pretraži

H&M Studio SS24: Groovy ritmovi susreću modernu muzu

Zaboravite sve što ste mislili o cvjetnim haljinama i predvidivim pastelima. Kolekcija H&M Studio S/S24 je opojna mješavina 70-ih godina i suvremenog stila, gdje se opuštene siluete njišu uz ritam slobode i avanture. Zamislite Biancu Jagger s njenom ležernošću reinterpretiranu za modernu muzu, ženu koja nosi power suit s istim elanom kao i lepršavu maxi haljinu.

Soundtrack ove sezone? Zamislite glavne melodije Stevie Wondera i sirovu snagu Janis Joplin, isprepletene u mozaiku vječnih modnih komada reinterpretiranih dodirom moderne magije.

Zamislite svjetloplave kožne kapute koji šapuću tajne prošlih vremena, uz oštrougle blazere uskrsle iz modnih arhiva.

Denim, taj kameleon stila, dobiva ležeranu istančanost opuštenim krojem, dok loungewear ukrašen šljokicama od rajnpasa dodaje dozu razigrane pobune.

Kako sunce zalazi, zanosna privlačnost minidijela s imitacijom zmijske kože preuzima scenu, a njegov retro šarm uravnotežuje toplina maxi haljine u boji crvene naranče. I ne zaboravimo na dodatke, tihe zvijezde ove kolekcije. Zamislite čizme do koljena koje privlače pažnju, mule s niskom petom koji šapuću tajne i smion nakit od rajnpasa koji govori bez riječi. Prepoznatljiva torba H&M Studio, sezonska omiljena, dobiva umanjeni, otisnuti uzorak zmijske kože, dokazujući da čak i klasici mogu dobiti groovy preokret.

Ali S/S24 nije samo o estetici; radi se o svjesnim izborima. Kolekcija je osmišljena s obzirom na održivost, koristeći kožu bez kroma, vrhunsku vunu, organski pamuk i Infinna, tkaninu tkanu od recikliranih tekstila. Dakle, možete dobro izgledati i dobro se osjećati znajući da doprinosite pozitivnoj promjeni.

Kampanja? Vizualna gozba s talijanskom modelom Vittoriom Ceretti, snimljena na pozadini raznolikih krajolika objektivom Dana Jacksona. To je slavlje slobodnog duha, žene koja je uvijek u pokretu, spremna zagrliti avanturu s ležernošću koja je sasvim njena.

Dakle, jeste li spremni osloboditi svog unutarnjeg rockera? Označite kalendar za 29. veljače 2024. kada kolekcija H&M Studio S/S24 stiže u odabrane trgovine i online. Vrijeme je prepisati pravila mode, jednim groovy izgledom po jednim.