Pretraži

“Chic de Lin” – capsule kolekcija brenda IZAKOVA posvećena lanu

Brend IZAKOVA predstavlja svoju najnoviju capsule kolekciju “Chic de Lin”, koja je oda svevremenskoj eleganciji i prirodnim materijalima. Ova kolekcija nudi jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i održivosti, pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost. Kroz svaki komad prožima se strast prema detaljima, vrhunskoj izradi i autentičnosti.

Ključni komadi kolekcije

U sklopu ove lanene capsule kolekcije mogu se pronaći prsluk i suknja, dostupni u dvije prekrasne boje – Mocha Dream i Ivory Breeze. Ovi komadi su idealni za različite prilike, pružajući svestranost i eleganciju. Laneni prsluk može se nositi samostalno ili kao slojeviti dio outfita, dok lanena suknja nudi savršen spoj elegancije i udobnosti, prilagođavajući se svakom stilu i prilici.

Prirodni materijali i održiva moda

Kolekcija “Chic de Lin” koristi 100-postotni prirodni lan, materijal poznat po svojoj izuzetnoj prozračnosti, mekoći i dugotrajnosti. Brend IZAKOVA posvećen je održivosti i smanjenju ekološkog otiska, te koristi ekološki prihvatljive procese proizvodnje u svakoj, pa i ovoj kolekciji. Ovo je važan korak prema modnoj industriji koja ne samo da nudi estetski privlačne komade, već i doprinosi očuvanju našeg planeta.

Dizajn i izrada

Kolekcije brenda IZAKOVA ističu se svevremenskim dizajnom koji je kombinacija klasičnih krojeva i modernih detalja. Ovi komadi su idealni za svaku priliku, kreirani tako da pružaju maksimalnu udobnost. “Chic de Lin” kolekcija je savršena za tople ljetne dane i prijelazne sezone, donoseći osjećaj lakoće i prozračnosti.

“Izuzetno smo uzbuđeni što možemo predstaviti Chic de Lin kolekciju našim kupcima,” izjavila je Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA. “Ova kolekcija je rezultat naše posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želji da našim klijentima ponudimo nešto zaista posebno. Vjerujemo da će svaki komad iz ove kolekcije postati omiljen dio njihovog ormara. Želja nam je bila stvoriti odjeću koja ne samo da izgleda predivno, već i pruža maksimalnu udobnost, posebno u osjetljivim periodima kao što je trudnoća”.

Za više detalja o “Chic de Lin” kolekciji i za narudžbe, posjetite stranicu IZAKOVA ili pratite brend na društvenim mrežama. Uživajte u ljepoti i udobnosti koju donosi ova jedinstvena kolekcija i pridružite se pokretu održive mode s brendom IZAKOVA.