Pretraži

IZIPIZI Summer Party na krovu Art hotela u Zagrebu

Na krovnoj terasi Art hotela u Zagrebu sinoć je održana IZIPIZI Summer Party, uz prisustvo osnivača popularnog francuskog brenda naočala Charlesa Bruna, Quentina Couturiera i Xaviera Aguere. Brojni IZIPIZI prijatelji, među kojima su Jelena Veljača, Ivana Paradžiković, Petra Kurtela, Isabella Rakonić, Karla Zelić i Jelena Perić, uživali su u ugodnom druženju uz šarmantan pogled na grad.

IZIPIZI, brend osnovan prije više od desetljeća, transformirao je paradigmu naočala kao skupog modnog dodatka, dokazujući da kvalitetne i dizajnirane naočale mogu biti dostupne svima. Danas se IZIPIZI naočale mogu vidjeti na ljudima svih dobnih skupina, od beba do odraslih, u svim prilikama, od čitanja do sunčanja.

Odgovornost prema planeti

Iza IZIPIZI brenda stoji tim predanih kreatora koji se brinu o utjecaju tvrtke na okoliš. Optimizacijom materijala i jačanjem društvenog angažmana, IZIPIZI je stekao B Corp certifikat, međunarodno priznanje za društvenu i ekološku odgovornost.

Bogata ponuda za svakodnevne potrebe

IZIPIZI nudi širok izbor naočala za različite potrebe. Za one koji pate od dalekovidnosti, tu su lagane naočale s dioptrijom i lećama otpornim na ogrebotine. Za ljubitelje čitanja, postoji posebna verzija za ekrane i čitanje na suncu. Sunčane naočale IZIPIZI nude maksimalnu UV zaštitu u skladu s modernim trendovima i nude udobnost.

Zaštita očiju u digitalnom dobu

U skladu sa svojim sloganom “zaštititi svačije oči u svakom trenutku života”, IZIPIZI nudi polarizirane modele za zaštitu u okruženju s jakim refleksijama, te modele iz Screen kolekcije koji filtriraju plavo-ljubičastu svjetlost emitiranu iz ekrana.

Nova ljetna kolekcija: Tasty

IZIPIZI je poznat po redovitom nadopunjavanju kolekcija, a ove ljeto donosi novu kapsulnu kolekciju Tasty. Inspirirana ljetom i optimističnim bojama, kolekcija nudi tri modela u neodoljivim nijansama: Granita u oštroj zelenoj boji limete, Syrup u nježnoj i slatkoj nijansi te Cola u toplim smeđim i zlatnim tonovima.

IZIPIZI: Za svaki trenutak života

Uz IZIPIZI naočale možete uživati u dugom ljetu, bilo da ste aktivni ili se opustite uz dobru knjigu. IZIPIZI je tu da vam olakša i uljepša svaki trenutak života, od ranog djetinjstva do kasne starosti.