Pretraži

Jole predstavio svoj novi ljetni hit

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, svaki put oduševi novim hitom koji će svakoga natjerati na ples i veselje.

Izvođač koji na svakom svom nastupu sve podigne na noge i stvori dobru atmosferu među publikom, donosi novi ljetni hit koji će se zasigurno vrtjeti na svakoj glazbenoj listi, jer ne može proći niti jedna zabava bez barem jednog Jolinog hita. Na Melodijama Jadrana Jole je predstavio svoju novu pjesmu „Miško moj“ koju potpisuju Tonči I Vjekoslava Huljić, dok Leo Škaro potpisuje aranžman.

Kako kaže Jole, ovom pjesmom napravili su jednog drugačijeg Jolu, malo je drugačiji tekst, ozbiljnija pjesma, ozbiljnije pjevanje, ali plesan aranžman. Pjesma je nastala zbog njegove poštapalice „miško moj“ koju često koristi kada god zove nekoga ili se javlja na telefon. Spot za pjesmu sniman je u Splitu, te se uz Jolin novi hit, sunce i more dobila prava ljetna, dobitna kombinacija. U spotu glumi i mladi influencer, Luciano Plazibat koji se savršeno uklopio u radnju spota.

Vesela i živahna melodija, kao Jolin zaštitni znak, upotpunila je tekst o nadi i iščekivanju povratka one prave i jedine ljubavi.