Pretraži

Zaronite u mirisno putovanje: Otkrijte tajne Citronovca i Cvijeta mrkve brenda L’Occitane

Osvježite svoje ljeto ekskluzivnom, limitiranom kolekcijom Citronovac i Cvijet mrkve brenda L’Occitane! Iskusite jedinstveno putovanje mirisa i njege koje će oživjeti vašu kožu i dušu.

Ova inovativna kolekcija je pravi dragulj, sastavljena od 96 % biorazgradivih sastojaka, što dokazuje predanost L’Occitanea očuvanju prirode i ekološki održivim praksama.

Upustite se u čarobni svijet citrusa i slatkog mirisa mrkve iz Provanse, pažljivo ubranih i pretočenih u organsku kolekciju koja budi čula, donoseći svježinu i vitalnost. Svaki proizvod iz ove kolekcije posebno je formuliran kako bi nahranio, hidratizirao i ostavio osjećaj mekoće i blistavosti na vašoj koži.

Otkrijte osvježavajući gel za tuširanje koji će pretvoriti vašu rutinu tuširanja u senzualno iskustvo, ispunjeno citrusnim mirisom i njegujućim svojstvima.

Ne zaboravite na hidrataciju laganim mlijekom za tijelo, koje će vas obaviti neodoljivim mirisom i dugotrajnom hidratacijom.

Oblak iskričave energije i vedrine pratit će vas tijekom cijelog dana uz Eau de Toilette Verveine – Fleur de Carotte Citronovac – Cvijet mrkve koje će utisnuti pečat ljeta u vašu kožu.

Za nježan dodir na rukama koji oživljava mirise provansalske tržnice, tu je svilenkasta krema za ruke.

Kolekcija Citronovac – Cvijet Mrkve također potiče održivost i ekološku svijest. Pakiranja su izrađena od recikliranog materijala, a bočice su dizajnirane s ciljem smanjenja otpada i promoviranja recikliranja. Posvećenost brenda planeti je jasna. Vjerujemo da ljepota može biti odgovorna i nježna prema okolišu.

Ovo je vaša prilika da se okupate u luksuzu prirode, osjetite blagodati organskog citronovca iz Provanse i probudite svoja osjetila mirisima i teksturama koje će vas preplaviti osjećajem ljeta. Iskoristite ovu limitiranu kolekciju i doživite ljepotu prirode na najintenzivniji način.

Budite među prvima koji će doživjeti čaroliju kolekcije Citronovac – Cvijet mrkve brenda L’Occitane. Pronađite nove proizvode u L’Occitane trgovinama i na web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.