Pretraži

Nova modna destinacija u Zagrebu: La jupe otvorio showroom

Minimalizam, elegancija i sofisticirani dizajn obilježavaju prostor u kojem ljubiteljice mode mogu pronaći haljine za sve prigode.

Brend La jupe, poznat po svojim ženstvenim i bezvremenskim kreacijama, otvorio je showroom u Zagrebu. U ugodnom ambijentu na Karinskoj 2, klijentice mogu istražiti kolekciju sofisticiranih haljina i pronaći savršeni komad za sve prigode.

Posvećenost klijenticama i kvalitetnim materijalima

Sanja Dujmović, osnivačica brenda, istaknula je da je otvaranje showrooma bio prirodan korak u razvoju La jupe-a. “Željele smo stvoriti prostor gdje se naše klijentice mogu osjećati ugodno, dotaknuti tkanine i isprobati haljine. U showroomu su dostupne haljine u različitim veličinama, a nudimo i mogućnost šivanja po mjeri.”

Minimalistički dizajn i fokus na haljine

Prostor showrooma odiše minimalizmom i elegancijom. Bijela i bež boja dominiraju interijerom, a svijetli parket i lanene zavjese doprinose ugodnoj atmosferi. Haljine su istaknute na stalcima od lakiranog željeza i kamena. Poseban detalj je luster danskog brenda Oi Soi Oi, koji je ujedno i “wow” element prostora.

Kontrastni detalji i luksuzni dodir

Udobne fotelje i skulpturalni stolić od izlivenog betona dodaju dašak luksuza, a ormari obloženi Noel and Marquet panelima donose toplinu prostoru. Dizajnersku ljepotu naglašava i ogledalo The Normann Copenhagen Illu s valovitim okvirom i ugrađenim LED svjetlom.

Kolekcija za sve ukuse

Aktualna kolekcija La jupe-a spoj je klasične elegancije i modernog dizajna. U ponudi su haljine za sve prigode, od bezvremenskih crnih modela do sjajnih večernjih haljina. Svaki komad je pažljivo dizajniran s naglaskom na detalje i kvalitetu materijala. Dizajn naglašava profinjenost kroz precizno definirane siluete i visokokvalitetne tkanine, a kroz upotrebu čipke postiže se posebna dimenzija ženstvenosti.

Radno vrijeme i kontakt

Showroom La jupe otvoren je po dogovorenom terminu (svakim radnim danom i subotom). Termin za posjetu možete dogovoriti na mail[info@lajupe.info.

Otkrijte i vi čarobni svijet La jupe-a i pronađite haljinu u kojoj ćete se osjećati jedinstveno!