Pretraži

Vjenčanje bez stresa: Wedding Brunch Studio Katran otkriva tajne savršenog “DA!”

Iako je vjenčanje jedan od najljepših dana, također je i najstresnije vrijeme za svaku mladenku – od pritiska okoline, do pritiska osobnog izgleda, pa čak i do izgleda samog vjenčanja, u današnje vrijeme postoji previše izbora, a premalo vremena, zato drugu godinu zaredom, Eventmore u suradnji sa Studiom Katran organizira Wedding Brunch koji će se održati u subotu, 23. ožujka s početkom u 10 sati na lokaciji studija Katran, Radnička cesta 27, a u njemu će kroz interaktivan razgovor, brojne panele i mini cvjetnu radionicu stručnjaci iz domene i industrije organiziranja vjenčanja savjetovati mladenke kako na čim lakši način organizirati svoj najbitniji dan.

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana, a kako bi se mladenke osjećale što ugodnije, poželjno je sa sobom povesti i svoje najbliže – prijateljice, kume pa čak i majke jer ih očekuju Mimosa kokteli, brunch delikatese i slastice, zabava uz DJ-a Lucu Goya i saksofonista Vanju Ilekovića te razgovor s poznatim fotografkinjama Karmen Poznić i Tatjanom iz leTIM Weddings, dekoraterom Cvit Happens-a, Antunom i floristicom Monikom iz cvjetnog dizajna Pink koji će na zanimljiv način objasniti zašto nije moguće realizirati svaki ‘Pinterest’ dizajn, već ponuditi svoja najbolja rješenja za njihove želje.

Glavnu riječ panela vodit će profesionalne organizatorice vjenčanja Petra Nevistić i Andrea Kuzmić, koje su uvijek raspoložene za odgovaranje na pitanja o početku organiziranja, kako se nositi sa prijedlozima i savjetima svih članova obitelji i mnoga druga. Također, priče iz života i praktični savjeti su najbitniji, a naše organizatorice zajedno u rukama imaju preko 1000 vjenčanja i pregršt zanimljivih savjeta.

Mini radionica cvijeća pomoći će mladenkama koje žele same dekorirati svoj prostor i izgled vjenčanja, a u showroomu će biti prikazani najmoderniji trendovi koji nadolaze.

Broj ulaznica je ograničen, a kako ne biste propustile korisne savjete i fenomenalnu zabavu kupite svoje na linku.