Pretraži

Foto: Danko Šimunović i Prosper Filipović

Lidija Lešić My Choice nova kolekcija inspirirana mediteranom

Hrvatski modni brend My Choice lansirao je svoju najnoviju ljetnu kolekciju, inspiriranu romantičnim Mediteranom. Kolekcija nosi naziv “Festina Lente”, što znači “požuri polako”, simbolizirajući vrijeme i trud uložen u ručno izrađene komade, kao i opušteni ritam otočkog života gdje vrijeme prolazi sporije i ispunjenije.

Heklani dizajn kao glavni fokus

Nova kolekcija obuhvaća raznovrsne modele, među kojima su dva kupaća kostima napravljena od visokokvalitetnih materijala za maksimalnu udobnost i dugotrajnost, idealna za sunčanje na plaži. Uz kupaće kostime, tu su i dva heklana kompleta – jedan s hlačama i topom te drugi sa suknjom i topom, dostupni u jednobojnim varijantama ili s rubovima u baby plavoj boji. Svi komadi su univerzalne veličine, prilagodljivi različitim tipovima tijela, promovirajući inkluzivnost i univerzalnu ljepotu.

Dodatno, kolekcija sadrži novi model bež šeširića, dostupan u jednobojnoj varijanti ili s plavim rubom, te veliku heklanu torbu koja se ističe s utrošenih 2200 metara konca. Elegantne naušnice u smeđoj ili off white boji, izrađene od papirnog konca, zaokružuju ovu ljetnu kolekciju.

Očuvanje tradicije ručnog rada

My Choice ostaje vjeran ručnom radu i kvaliteti kroz svaku novu kolekciju. Svaki komad iz ove kolekcije reflektira strast prema detaljima i posvećenost očuvanju tradicije ručne izrade, koja je temelj brenda. Ističe se važnost slow fashiona, odnosno sporog i predanog pristupa u izradi odjeće. Inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz mirnog, romantičnog otočkog života, podsjećajući na ljepotu življenja u sporijem ritmu, gdje se cijeni svaki trenutak i svaki detalj.

Ekskluzivna kampanja snimljena na Visu

Kampanja za kolekciju snimljena je na prekrasnom otoku Visu, a sunčane kadrove zabilježili su talentirani fotografi Danko Šimunović i Prosper Filipović. Vlasnica brenda Lidija Lešić ponovno je bila u ulozi modela, uz Klaru Blažević, čija je prirodna ljepota savršeno upotpunila kolekciju. Posebne zahvale idu Kseniji i Slavici, bez kojih My Choice ne bi bio ono što je danas.

Za više informacija o kolekciji posjetite web stranicu mychoice.hr ili Instagram profil @mychoice.hr.

Foto: Danko Šimunović i Prosper Filipović