Pretraži

Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker

Katarina Baban održala je modnu reviju s haljinama punima romantike

Glumica i dizajnerica Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu modnu reviju, ovog puta transformirajući zapadni dio Zagreba u čarobni raj. Vanjska terasa Mansion Event Resorta bila je mjesto gdje se moderna bajka pretvorila u stvarnost, predstavljajući novu kolekciju njenog brenda Lilith.

Među prvima koji su uživali u ovim predivnim kreacijama bili su i poznati prijatelji iz glumačkog svijeta poput Martine Stjepanović, Semente Rajhard, Darie Lorenzi, Petre Kurtele, Katarine Madirazza, Ecije Ojdanić, Iskre Jirsak, Petre Kraljev i mnogih drugih.

Nova ljetna kolekcija Lilith brenda, koja je predstavila 24 jedinstvena modela, očarala je sve prisutne. Materijali poput svile, brokata, satena i makrame čipke dodali su poseban luksuz kolekciji.

Unikatnost pojedinih komada čini ovu kolekciju posebnom, jer se neki od njih ne mogu ponoviti. Pastelne boje, prepoznatljive za Lilith brend, poput bijele, roze i plave, dominirale su kolekcijom, dok su crni komadi dodali notu klasične elegancije.

Uz novu kolekciju, Katarina Baban je nedavno otvorila i novi showroom u srcu Zagreba, na adresi pro. Sestara Baković 1. Ovaj korak označava početak nove, inspirativne ere za Lilith brend, pružajući ljubiteljima mode priliku da uživaju u njenim kreacijama na još bolji način.

Za više informacija posjetite službenu stranicu brenda Lilith: Lilith.shop.