Pretraži

Loewe parfemi otkrivaju očaravajuću kolekciju za blagdane 2023.

Kako se bliži blagdansko vrijeme, Loewe parfemi otkrivaju očaravajuću kolekciju koja savršeno spaja esenciju prirode s prepoznatljivim elegancijom brenda. Kolekcija za blagdane 2023. godine je proslava umjetničkog obrta mirisa, pozivajući vas da stvorite oazu mira i mirisa u svom domu.

Esencija prirode

Kolekcija vas vodi na mirisno putovanje kroz čuda prirode, s tri različita mirisna teme koja će vas odvesti u vrt aromatičnih užitaka.

1 / Tamjan: Simfonija zemlje i citrusa

Linija Home Scents Incense predstavlja očaravajući novi miris inspiriran smolom stabla Boswellia Sacra, poznatog po svojim umirujućim i duhovnim svojstvima. Ovaj zemljani i citrusni miris, s dugotrajnim naznakama slatkoće, suptilno je oblikovan u mirisnu svijeću u tri veličine, mirisni svijećnjak i sprej za prostorije, sve ukrašene hipnotizirajućom dubokom plavom nijansom.

2 / Origano, miris marihuane i listovi rajčice: Trilogija svježine

Linija Home Scents Bath, dizajnirana da oživi i njeguje vaše osjetila, sadrži tri osvježavajuća mirisa koja hvataju živahnu esenciju prirode.

  • Origano: Ovaj osvježavajući miris budi osjetila svojim aromatičnim i blago začinjenim notama, koje podsjećaju na mirisne vrtove Mediterana.
  • Marihuana: Kontroverzan, ali očaravajuć miris, ovaj zemljani i drveni miris evocira misterij i intrigu biljke kanabisa.
  • Listovi rajčice: Iznenađujući i osvježavajući izbor, ovaj jedinstveni miris hvata živopisnu aromu suncem okupanih listova rajčice, koja podsjeća na ljetne dane provedene na otvorenom.

Ovi mirisi su lijepo uklopljeni u niz proizvoda za čišćenje i njegu kože, uključujući tekuće i čvrste sapune, losione za tijelo i bezmirisni, dezinfekcijski gel za ruke.

Dodir kyotoske elegancije

Da bi blagdanskom razdoblju dodao dodatni dodir svečanosti, kupnje obavljene prije blagdana bit će posebno omotane iznimnim ograničenim izdanjem pakiranja s motivima dizajniranim od strane keramičarske radionice Suna Fujita iz Kyotoa. Ova suradnja spaja vješti zanat japanske keramike s izvrsnom estetikom Loewea, stvarajući zaista jedinstveno i ugodno iskustvo darivanja.

Sa svojim očaravajućim mirisima, luksuznim proizvodima za kupanje i ograničenim izdanjem pakiranja, kolekcija Loewe parfema za blagdane 2023. godine je savršen način da se prepustite duhu blagdana. Bilo da tražite jedinstven poklon