Pretraži

FENDI x FRGMT x POKÉMON: Spoj luksuza i pop kulture

U suradnji koja slavi predstojeću Godinu zmaja, luksuzni modni brend FENDI udružio se sa streetwear ikonom Hiroshijem Fujiwarom iz Fragmenta i voljenom Pokémon franšizom kako bi stvorio izvanrednu kapsula kolekciju koja savršeno spaja visoku modu i popularnu kulturu.

Ova uzbudljiva avantura označava najnoviji nastavak FENDI-jeve serije “Friends of FENDI”, platforme koja je dosljedno okupljala renomirane kreativce kako bi pružila inovativne suradnje.

Spoj prepoznatljivih stilova

Kolekcija FENDI x FRGMT x POKÉMON odiše jedinstvenim sinergijom koja prikazuje prepoznatljive estetike svake marke. FENDI-jev prepoznatljiv monogram FF, prikazan u markantnim smeđim i tabak bojama marke, dobiva suptilnu, ali snažnu reinterpretaciju s Hiroshijevim potpisima FRGMT. Ova fuzija dodatno je naglašena uvođenjem hrabrog žutog FF jacquard logotipa, koji kolekciji dodaje dašak živosti i neočekivanog.

Pokémon u središtu pozornosti

U srcu ove suradnje leži očaravajuća Pokémonova svemir, s posebnim naglaskom na njihove ugledne Pokémone zmajskog tipa. Od nježnih uložaka i otisaka na FF jacquard i FF platnenim podlogama do pomno izrađenih kožnih 3D marquetry utjelovljenja Dragonitea i Dratinija, ovi ikonični Pokémoni savršeno se integriraju u FENDI-jeve istančane dizajne.

Stručnjak za kožarstvo i digitalna igra

Majstorstvo koje je FENDI definiralo kroz svoju povijest vidljivo je u svakom komadu ove kolekcije. Precizna 3D marquetry tehnika, koja zahtijeva preko 30 sati ručnog rada, oživljava Dragonitea i Dratinija u zadivljujućim detaljima, ukrašavajući torbe, marame i druge dodatke.

Integracija Pokémon Go

Dodavanjem dodatnog sloja uzbuđenja suradnji, FENDI se udružio s Nianticovim Pokémon Go mobilnom igrom kako bi kolekciju oživio u digitalnom svijetu. Treneri će moći uživati u dizajnima predmeta FENDI x FRGMT x POKÉMON dok se upuštaju u avanture hvatanja Pokémona.

Proslava kreativnosti i inovacija

Kolekcija FENDI x FRGMT x POKÉMON svjedočanstvo je moći kreativne suradnje, savršeno spajajući luksuznu modu s trajnom privlačnošću Pokémona.

Kolekcija će biti lansirana globalno 4. siječnja 2024., označavajući novo poglavlje u FENDI-jevoj seriji “Friends of FENDI” i nudeći ugodnu fuziju stila, razigranosti i digitalne inovacije za obožavatelje obje marke.