Pretraži

Fendi klasici dobivaju osvježavajući ljetni zaokret u rafiji

Talijanska modna kuća Fendi ovog ljeta svoje kultne modele podiže na novu razinu uvođenjem Fendi klasika u rafiji. Ova kolekcija slavi omiljene motive i logotipe brenda, ponovno zamišljene u hladnom i prozračnom materijalu rafije, savršenom za tople ljetne mjesece.

Prozračna elegancija susreće bezvremenski dizajn

Kolekcija sadrži reinterpretacije najdražih Fendijevih komada, izrađenih od rafije s Madagaskara, lokalno nabavljene. Prirodna vlakna pažljivo su tkana kako bi se stvorio prepoznatljivi FF motiv kuće u dvije kontrastne boje. Ova igra teksture i boje dodaje dašak ljetne elegancije ovim klasičnim dizajnima.

Dašak naslijeđa: Povratak Roll torbe

Dodajući dašak naslijeđa kolekciji, s velikim se nestrpljenjem iščekuje ponovno lansiranje Roll torbe. Inspirirana Fendijevim arhivima, Roll torba je ponovno zamišljena uz inicijativu Made For A Woman na Madagaskaru. Ova suradnja ne samo da slavi bezvremenski dizajn, već i osnažuje lokalne obrtnike.

Talijanska izrada upotpunjuje sliku

Nakon pažljivog tkanja rafije na Madagaskaru, torbe se šalju u Italiju na završne dorade. Tamo vješti obrtnici ručno prišivaju luksuzne kožne ručke, dodatno uzdižući komade. Završni dodir dolazi sa prepoznatljivim Selleria šavovima, svjedočeći Fendijevoj posvećenosti besprijekornoj talijanskoj izradi.

Kolekcija za zahtjevnu ljetnu modnu ikonu

Fendi klasici u rafiji kolekcija je savršen spoj bezvremenskog dizajna, ljetnih materijala i vrhunske izrade. Namijenjena je zahtjevnoj modnoj ikoni koja traži sofisticiranost s daškom opuštene elegancije.