Pretraži

Louis Vuitton otvara boutique u East Hamptonu

Modna kuća Louis Vuitton stavlja svoj pečat pokretanjem svog prvog boutiquea u jednom od najlegendarnijih ljetnih gradova East Hamptonu.

Inspirirana slikovitim plažama Hamptona koje je okružuju, nova lokacija je uređena plavo-bijelim pločicama na podu i staklenim stropom u središtu, što dočarava klasičnu i sofisticiranu atmosferu “Najljepšeg sela Amerike”.

Trgovina je otvorena sezonski od Dana sjećanja do rujna, pružajući dovoljno vremena za istraživanje prostora okruženog surf daskama, plažnim stolicama i jastucima ukrašenima karakterističnim monogramom, dok izlazite s nekoliko luksuznih poslastica.

Trgovina, smještena na povijesnoj glavnoj ulici, uključivat će obnovljene verzije nekih ključnih komada marke, poput ograničene serije torbe Neverfull i plavo-bijelog lepeze s klasičnim LV monogramom koja će se proizvoditi isključivo na toj lokaciji.

Dodatno, nova kolekcija predstavit će se s obiljem odjeće, modnih dodataka, tvrdih torbi i ruksaka u plavo-bijeloj kombinaciji boja idealnoj za zabavno ljetovanje na suncu.

Za one koji trebaju dekoraciju za dom kako bi ispunili svoju nedavno renoviranu obalnu vilu, boutique će prodavati i komade namještaja poput nove kolekcije posuđa, stolice Cocoon dizajnirane od strane studija Campana i viseće ležaljke koje je dizajnirao Atelier Oi.

Za rođendanske poklone koji se ne slažu s vašim besprijekorno stiliziranim namještajem, trgovina u East Hamptonu također će prodavati kutije za igre i potpuno novi stolni tenis po narudžbi.