Pretraži

Magična Noć: Black Spark kolekcija – Svjetlost šljokica u tami elegancije

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić stigla je na modnu scenu s svojom najnovijom kreacijom, Black Spark kolekcijom – blistavim nizom šljokica, sofisticiranosti i beskrajnih malih crnih haljina. Izrađeni od pažljivo odabranih materijala, svaki komad u kolekciji zrači luksuzom, savršenim za nadolazeće praznične večeri i okupljanja.

Sjajni dizajni za svaku prigodu

Black Spark kolekcija ističe se svojim pročišćenim linijama i neočekivanim rezovima, unoseći hrabrost u svaku kreaciju. Naglašena ramena, otvorena leđa i visoki prorezi, zajedno s prepoznatljivim haljinama sirena kroja, čine ovu kolekciju neodoljivom. Detalji poput 3D cvijeća i mašni dodaju poseban šarm ovim zadivljujućim ansamblima.

Elegancija redefinirana

Za one koji preferiraju elegantniji stil, kolekcija uključuje haljine od matiranog rastezljivog materijala nježne teksture, koje se priljubljuju uz tijelo, oblikujući figuru i slaveći žensku senzualnost. BECHA kreacije zrače jednostavnošću i ženstvenošću, čineći ih idealnima za sve nadolazeće svečane prigode.

Fokus na blistavom

Blistavi komadi: Smješteni u oversized krojevima i izrađeni od delikatnog gliter materijala u nijansama bisera, ovi komadi su idealni za one koji traže odjeću s efektom koji plijeni pažnju.

Senzualna raskoš: Matirani rastezljivi materijal u nježnoj teksturi i iznimnoj čvrstoći prilagođava se tijelu, naglašavajući senzualnost dok istovremeno naglašava ženstvenost.

Zagrli duh praznika s povjerenjem i stilom, zahvaljujući ovoj očaravajućoj kolekciji koja redefinira blagdansku modu.