Pretraži

Magični Disney vikend u CineStar kinima – Savršena obiteljska zabava s Malom sirenom!

Obiteljski vikend i izlazak u kino nakon napornog i radnog tjedna pružaju nam priliku da provedemo kvalitetno vrijeme s najmlađima. A što bi moglo biti bolje od spektakularne dugoočekivane morske avanture “Mala sirena”, koja stiže u CineStar kina diljem Hrvatske u distribuciji Blitz filma? Ulaznice za ovaj čarobni film su već dostupne na blagajnama kina i online!

Ali to nije sve! U subotu, 27. svibnja i nedjelju, 28. svibnja, CineStar kina će biti domaćini čarobnog Disney vikenda posvećenog obiteljskom druženju. Ovaj vikend prepun je odlične zabave, iskrenog smijeha i vesele razigranosti koju sigurno nećete htjeti propustiti.

U CineStaru u Z centru u Zagrebu, od 11 do 14 sati, očekuje vas atraktivan obiteljski program koji će vas oduševiti. Za sve posjetitelje bit će dostupne sljedeće aktivnosti:

  • Facepainting na temu Male sirene, koji će vašoj djeci omogućiti da se pretvore u svoje omiljene likove iz filma.
  • Kreativni kutak: Bojanje i crtanje za najmlađe, izrada torbica za sirene, izrada čarobnih štapića i kruna za sirene, izrada rakova i hobotnica (za dječake). Ovdje će vaša djeca moći pokazati svoju maštovitost i kreativnost.
  • Zabavne animacijske igre: morski križić kružić i potraga za morskim blagom. Očekuje vas puno smijeha i uzbuđenja dok se natječete u ovim zabavnim igrama.
  • Fotografiranje s glumcima koji su posudili glasove likovima iz filma, kao i s samim likovima iz filma. Ovo je prilika da sačuvate uspomene na ovu čarobnu avanturu.

Split također neće biti izostavljen iz ove Disney čarolije. U CineStaru 4DX Mall of Split, u subotu, 27. svibnja od 11 do 14 sati, te u nedjelju, 28. svibnja u periodu od 15 do 18 sati, očekuje vas facepainting na temu Male sirene! Dakle, svi stanovnici Splita mogu se pridružiti ovoj nevjerojatnoj zabavi.

A to nije sve! Kupljena ulaznica za film “Mala sirena” u svim CineStar kinima tijekom ovog vikenda uključuje i poklon Disney kreativnu knjižicu iz istoimenog animiranog filma za svako dijete, do isteka zaliha. Ovo je dodatni razlog zašto biste trebali posjetiti CineStar i uživati u ovoj čarobnoj priči.

Film “Mala sirena” je remake animiranog glazbenog klasika studija Disney koji je osvojio čak i Oscara. Redatelj filma je Rob Marshall, a scenarij potpisuje dvostruko nominirani za Oscara, David Magee. Glazbu za film napisao je višestruki dobitnik Oscara, Alan Menken, tekstove je stvorio Howard Ashman, a nove tekstove napisao je trostruki dobitnik Tony Awarda, Lin-Manuel Miranda. Producenti filma su Marc Platt, Lin-Manuel Miranda, John DeLuca i Rob Marshall, dok je izvršni producent Jeffrey Silver.

“Mala sirena” će se prikazivati u kina diljem Hrvatske u 2D i 3D sinkroniziranoj i originalnoj verziji od srijede, 24. svibnja 2023. godine u distribuciji Blitz filma. Ne propustite ovu priliku da se uronite u svijet magičnih sirena i morskog čarolije.

Kinoulaznice za ovaj animirani hit možete kupiti na blagajnama kina i putem službene web stranice. Pripremite se za nezaboravan obiteljski vikend i dođite u CineStar kina na Disney vikend posvećen obiteljskom druženju!