Pretraži

Upoznajte Avène B-Protect SPF 50+: Savršena, tonirana krema za zaštitu kože!

Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+: Savršena, tonirana krema za zaštitu i njegu osjetljive kože!

Sunce je neizostavan izvor života, ali njegovo pretjerano izlaganje može uzrokovati ozbiljne probleme poput preuranjenog starenja kože, opeklina, hiperpigmentacije, alergijskih reakcija pa čak i raka kože. Zato je važno naglasiti da njega kože nije važna samo u određenom razdoblju godine, već tijekom cijele godine. Uključuje upotrebu različitih krema, seruma i ulja kako bi se koža održala zdravom i zaštićenom.

Sada, kada nam se bliži ljeto, često smo u potrazi za pravilnom njegom kože, posebno jer smo svjesni da izlaganje kože suncu, soli, vjetru i visokim temperaturama može dovesti do isušenosti i dehidracije kože. U takvim situacijama, ključno je pružiti koži pravilnu hidrataciju i odabrati proizvode koji ciljano rješavaju te probleme.

Jedan od naših preporučenih proizvoda za rješavanje problema dehidrirane kože je Hydrance Boost koncentrirani hidratantni serum. Ovaj serum je obogaćen hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3, koji pojačavaju hidraciju i obnavljaju ravnotežu kože. Uz to, Avène termalna izvorska voda u boosteru pruža prirodnu umirujuću i obnavljajuću snagu kože.

Hydrance Boost dolazi u staklenoj bočici s pipetom, omogućavajući preciznu doziranu količinu proizvoda za trenutačnu i dugotrajnu rehidraciju i jačanje kože. Nekoliko kapi ovog seruma nježno se umasira na čelo, jagodice i bradu.

VRLO VISOKA ZAŠTITA B-PROTECT SPF 50+

Eau Thermale Avène narančasta linija proizvoda za zaštitu od sunca pruža pouzdanu zaštitu od UVB i UVA zraka za cijelu obitelj, koristeći minimalan broj filtara. Zahvaljujući patentiranom antioksidativnom kompleksu, koža je dubinski zaštićena od oštećenja izazvanih suncem.

U okviru te linije, Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu i njegu za osjetljivu kožu. Ova krema koristi se za lice i vrat, pružajući optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji Sunsitive® zaštite. Bogata Avène termalnom izvorskom vodom, krema ima suptilno obojenu teksturu koja oslobađa mikrokapsulirane pigmente, čineći ten blistavim i svijetlim. Može se koristiti i umjesto krema u boji i pudera. Ako preferirate korištenje pudera, preporučujemo Couvrance liniju koja uključuje lagani korektivni tekući puder sa SPF20 zaštitom i Couvrance mozaični puder koji matira i fiksira šminku, posebno namijenjen osjetljivoj koži. Ovi proizvodi su otporni na vodu i znoj, pružajući dugotrajnost vaše šminke.

Zaštitite svoju kožu od sunca, hidrirajte je i održite zdravu tijekom cijele godine uz Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+ i Hydrance Boost koncentrirani hidratantni serum.