Pretraži

Marija Kulušić predstavila novi showroom u Zagrebu

Zagreb je dobio svoju najnoviju modnu destinaciju s otvaranjem prvog showrooma Marije Kulušić na adresi Laginjina 6. Prostor, smješten duž Martićeve ulice, postao je dom aktualnim kolekcijama ove omiljene dizajnerice.

Marija je dugotrajno tražila idealan prostor za izlaganje svojih kreativnih kreacija i, na kraju, pronašla ga na spomenutoj adresi. Sada, dvije prostrane prostorije starog zagrebačkog stana postat će dio njezine kreativne igre, gdje će elementi dizajna mijenjati prostor kroz različite kolekcije.

U razgovoru povodom otvaranja, dizajnerica je izrazila svoju želju da showroom bude dinamičan prostor, otvoren za promjene kroz kolekcije. “Bitno mi je da je prostor ugodan, za razgovor i druženja s klijentima i suradnicima”, istaknula je Marija.

Novi prostor ne donosi samo izložbu aktualnih kolekcija već i predstavlja platformu za lansiranje nove kolekcije za jesen/zimu 2023. Posjetitelji showrooma mogu očekivati zimske kapute, vunene hlače, statement topove i druge komade, a sam interijer prostora odražava kreativni duh same dizajnerice.

Otvorenje showrooma bilo je označeno intimnim druženjem suradnika, prijatelja i predstavnika medija. Svi prisutni su imali priliku uživati u atmosferi obogaćenoj ukusnim zalogajima Anje i Hane Grgić te napicima Vinarije Kota i matcha napicima brenda Materia. Suho cvijeće osmislio je Samonikla kao dodatak dekoraciji.

Što se tiče budućih planova, Mariju očekuje radna jesen s mnogo poslovnih putovanja. Dizajnerica se veseli novim elementima koje će dodati svojoj sljedećoj kolekciji.

Ovim otvaranjem, Marija Kulušić nastavlja graditi most između inovativnog domaćeg dizajna i obožavatelja mode u Zagrebu. Svi ljubitelji njezinih kreacija sada imaju priliku izbliza doživjeti svijet njezine imaginacije na novoj adresi Laginjina 6.

Foto: Aleksandar Selak