Pretraži

MARTINA HERAK kolekcija proljeće/ljeto 2024.

Martina Herak svojom najnovijom kolekcijom za proljeće/ljeto 2024. Odbacujući prolazne modne izričaje, Martina je stvorila odjevne predmete koji su istinski bezvremenski i prilagođeni svakoj prigodi.

Od osnutka svog brenda, Martina Herak je bila nepokolebljiva u svojoj predanosti prirodnim materijalima. Njezin cilj nije samo stvaranje odjeće, već i osiguranje da se žene osjećaju nesputano i udobno u svojoj koži. U proljeće i ljeto 2024., Martina je pronašla inspiraciju u spoju jednostavnosti i asimetrije, preplećući skandinavsku estetiku, ‘streetstyle’ atmosferu te japansku dekonstrukciju.

Ključni komadi ove kolekcije, dominirajući u nijansama sive, bež i crne, su predimenzionirane jakne s izrezanim (otvorenim) rukavima i lagane haljine koje nježno obavijaju tijelo, ne ocrtavajući obline, već dopuštajući slobodu pokreta. Ovi komadi mogu se lako kombinirati s raznovrsnom obućom, što omogućuje beskrajne mogućnosti stiliziranja.

Martina je dodatno obogatila svoje kreacije osobnim pečatom, ručno oslikavajući nekoliko odjevnih predmeta iz kolekcije. To dodaje notu posebnosti svakom komadu, no istinsku dušu svakom odjevnom predmetu udahnuti će žena koja ga nosi. Upravo u njihovom nošenju, ove kreacije postaju žive, oživljavajući viziju dizajnerice.

Ljepota kolekcije Martine Herak za proljeće/ljeto 2024. leži u njezinoj sposobnosti da spaja bezvremensku eleganciju s suvremenim stilom. Asimetrija, volumen i razigranost upotpunjuju jednostavnost i praktičnost, stvarajući komade koji su ne samo modni izraz, već i osobni pečat za svaku ženu koja ih odabere nositi. Martina Herak nije samo modna dizajnerica, već i umjetnica koja kroz svoju odjeću prenosi priču o slobodi, samopouzdanju i ljepoti jednostavnosti.