Pretraži

Foto: Matea Smolčić Senčar

Mia Couture predstavila novu kolekciju vjenčanica

Srce Zagreba, točnije Dolac, poslužilo je kao idealna kulisa za novu modnu priču vrijednu pažnje. Zagrebački showroom Mia Couture novom kolekcijom bajkovitih vjenčanica naglasak stavlja na bezvremensku profinjenost, eleganciju prožetu jedinstvenosti i individualnosti.

Mia Madunić

U novoj costum made kolekciji Mia Couture predstavljena je široka paleta modela vjenčanica, od romantičnih haljina s pahuljastom suknjom do elegantnih sirena i A krojeva. Sve vjenčanice izrađuju se od najfinijih materijala, poput čipke, svile i satena, a ukrašene su ručno šivanim perlama i kristalima.

“Jako sam sretna što napokon svojim klijenticama možemo ponuditi našu kolekciju ručno šivanih vjenčanica, koje smo s velikom pažnjom osmislili. Prateći dugi niz godina želje i potrebe naših klijentica, naše iskustvo pomoglo nam je u viziji i kreaciji najposebnijih modela koji imaju moć transformacije i pretvaraju sve želje naših mladenki u stvarnost, na što smo kao tim iznimno ponosni. Vođeni vizijom da se svaka mladenka u našoj novoj kolekciji osjeća poput dive, dizajnirali smo bezvremenske modele”, izjavila je Mia Madunić, na čelu profesionalnog tima Mia Couture brenda.

Kolekcija vraća ženstvenost i senzualnost u fokus čineći žensku siluetu elegantnom, a sve uz dašak neizostavnog glamura. Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama.

“Imajući na umu da se želje, trendovi, potrebe i ukusi budućih mladenki razlikuju, Mia Couture showroom svojim klijenticama nudi razne stilove prikladnih za različite tipove vjenčanja, sve protkanom prepoznatljivom dozom elegancije što ovoj kolekciji daje bezvremenski stil”, izjavila je Mia Madunić.

Foto: Matea Smolčić Senčar