Pretraži

Nova kolekcija Ane Marie Ricov osvaja srca mladenki

Vjenčanje na plaži ili opuštena proslava uz obalu san je mnogih zaljubljenih parova. Dizajnerica Ana Maria Ricov osluhnula je tom trendu i predstavila kolekciju “Amore” koja nudi ležerne vjenčane outfite za mladenke i sve uzvanice.

Moderna interpretacija vjenčanja

Kolekcija “Amore” nadahnjuje se divljom ljepotom mora i nudi praktične, prozračne i lagane haljine koje se savršeno uklapaju u opuštenu atmosferu plaže. Otvorena leđa, atipični volani i razigrani krojevi stvaraju jednostavne, a elegantne kombinacije za nezaboravno vjenčanje uz more.

Više od haljina

Osim haljina, “Amore” nudi i atraktivne vjenčane kombinacije s hlačama. Odijelo s odvažnim prorezima, hlače s volanima i razigrani top savršeni su izbor za mladenke koje žele udobnost i autentičan stil.

Detalji koji čine razliku

Lajtmotiv kolekcije su volani koji imitiraju valove mora, asimetrija i atipični prorezi koji podsjećaju na divlju prirodu. Suptilni kontrastni akcenti i vibrantna zelena boja daju kolekciji moderni i svježi izgled.

Prirodne tkanine i nježni kolorit

Modeli su izrađeni od prirodnih tkanina poput lana, pamučnog buklee i viskoznog žoržeta. Nježni kolorit s akcentom na zelenu boju i pješčanu nijansu decentno protkana zlatnim nitima nudi alternativu klasičnoj bijeloj boji.

Savršena kulisa

Čarobno šetalište Lungomare i romantična Villa Santa Maria u Lovranu poslužili su kao savršena kulisa za prezentaciju kolekcije “Amore”. Fotografije je snimila Doris Fatur, a u ulozi modela se našla poznata fotografkinja Senja Vild.

Kolekcija “Amore” Ane Marie Ricov savršen je izbor za sve mladenke koje žele ležerno, a elegantno vjenčanje uz more.

Modeli su dostupni u AMR showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu gdje ih možete isprobati i kupiti, te na AMR webshopu